Ogromna tuga pogodila sve: Legenda naše muzike je izvršila samoubistvo (FOTO)

, , Comment closed

Ogroma tuga koja je pogodila sve…

Samoubistvo legende domaće muzike potresla je sve. Niko ne zna zašto je to učinio.

Najmisterioznije samoubistvo u istoriji domaćeg roka je smrt bubnjara Bijego dugmeta Gorana Ipeta Ivandića. Ni danas se ne zna zašto je bubnjar skočio sa šestog sprata hotela “Metropol”, a glumica Sofija Rajović otkriva da je prisustvovala tragediji koja se dogodila 12. januara 1994. godine.

“Tada sam imala sedam godina. Zbog tatinog zaposlenja živela sam u tom hotelu. Dvanaest godina smo tamo stanovali. Tog dana sam videla da su došla kola hitne pomoći i policija. Bila je velika gužva. Mnogo godina kasnije saznala sam da je te večeri skočio Ipe, bubnjar Bijelog dugmeta. Zahvaljujući maminoj brzoj reakciji, danas nemam traume. Sklonila me je odatle”, ispričala je Sofija za “Kurir”.

Prošle su 23 godine od Goranovog skoka, ali misterija njegove smrti i dan-danas nije razriješena. U njegovo samoubistvo nikad nisu povjerovali Željko Bebek i Ipetova žena Dragana.

“Šest godina sam bila u Ipetovom životu, sve do 12. januara 1994, kad je pronađen mrtav baš tamo gde smo se upoznali, u beogradskom hotelu “Metropol”. Tvrdim da se Ipe nije drogirao, ali i sumnjam da je izvršio samoubistvo”, izjavila je njegova supruga 1996. za Svjedok.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)