Da li je moguće: Sloba navodno u vezi sa ovom seksi Zvezdom Granda (FOTO)

, , Comment closed

Sloba otvoreno progovorio o navodnoj vezi sa mladom Zvezdom Granda…

Bivši učesnik rijalitija “Zadruga” Slobodan Radanović još uvijek nije potpisao papire za ravod braka od supruge Kristine Kije Kockar, a gostujući u jutarnjem programu TV “Pink” rekao je kako mu obaveze još uvijek to nisu dozvolile, ali i da uskoro planira to da obavi.

Voditeljka Dea Đurđević pitala je Slobu Radanovića uživo u programu i da li je tačno da je započeo ljubavnu romansu sa pjevačicom Aleksandrom Mladenović.

“To sam pročitao juče i to je stvarno banalnost. Sa devojkom nisam u kontaktu, upoznao sam je, ali nismo u kontaktu. Ne znam odakle im ta informacija… Čuo sam mnogo nekih stvari o sebi, ali to stvarno nije istina. O njoj imam super mišljenje i kao o osobi i kao o vokalu, ali to nije istina. Ne znam odakle je mogla da krene ta priča, ajde da je ona neko sa kim sam redovno u kontaktu, ali sa njom stvarno ne”, rekao je Sloba.

Gostujući u “Novom jutru” Radanović je pričao i o nepristojnim ponudama koje dobija, ali i istako da njegovu novu pjesmu “Nepristojna ponuda” nije posvetio Luni Đogani sa kojom je bio u vezi tokom boravka u “Zadruzi”.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)