Ona je osvojila srce pobjednika “Zvezda Granda”: Kakva emotivna poruka Aleksine djevojke (FOTO)

, , Comment closed

Ljubav nema granica, to je mnogo puta dokazano…

Pobjednik takmičenja “Zvezda Granda” Aleksa Perović već neko vrijeme je u srećnoj vezi, a nakon finala popularni Kraljevčanin dobio je emotivnu poruku od djevojke Milice koja je sve vrijeme bila uz njega.

“Ponosna sam na njega. Ne samo zbog ove pobede, ona je nagrada za njegov trud, rad, profesionalnost i posvećenost, još jedan razlog više. Ponosna sam na njegovu plemenitost, snagu, empatiju i nesalomivu pozitivu. Bravo, anđele. I kada trijumfuješ, i kada zaboravljaš da kupiš pastu za zube i dezodorans, tu sam. Tvoja podrška, oslonac, najveća obožavateljka, ortak, devojka, žena i večito derište koje ti skače po glavi svakodnevno. Volim te. A svima vama koji ste nam zarobili prijemno sanduče, komentare ispod fotografija, HVALA VAM, vaša podrška je čarobna. Čitamo i radujemo se. Imajte divan dan”, napisala je djevojka jednog od pobjednika takmičenja.

On je njoj odgovorio emotivnom porukom, u kojoj ističe da je tokom takmičenja ona bila njegova velika podrška.

“Posle svega ide posebna zahvalnost jednoj isto takvoj osobi. Bila si tu kada sam imao tremu, nisam mogao da spavam, kada sam se osecao nesigurnim u svoje vokalne sposobnosti, u svoj izgled. Bila si tu dok su trajala teška vremena, koja su sada daleko iza nas, a i sada si tu. Kad sve ide baš kako treba, tu si. Zato želim da ti zahvalim na svemu do sada! Bez tvoje pomoći i podrške ne verujem da bih stigao ovde gde sam sada. Nadam se da ćemo ovim putem koračati zajedno još dugo. A tu si i sada kad ne mogu da spavam jer mislim koja je oprema u autu koji smo zaslužili i dobili”, odgovorio je svojoj djevojci Aleksa.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)