Ona je ubica Jelene Marjanović: Jezive riječi potresle sve, Jelenina burma na njenoj ruci

, , Comment closed

Nevjerovatni trenuci…

Nakon svega priča se potpuno okrenula na drugu stranu. Poligraf otkriva detalje za koje niko ne može da vjeruje, a sve vezano za ubistvo Jelene Marjanović.

U rijalitiju “Parovi” sinoć je gostovala detektivka Katarina Ostojić, koja je, kao spoljni saradnik policije, učestvovala u potrazi za ubicom pjevačice Granda, Jelene Marjanović.

Ona je bila podvrgnuta poligrafu, ne bi li se utvrdilo da li je bila iskrena kada je u prošloj epizodi govorila o ovom zamršenom slučaju. U toku emisije javila se i Rada Matić, koja je dospjela u žižu javnosti kada je predala prepisku sa Zoranom Marjanovićem, ne bi li pomogla u istrazi ubistva njegove supruge.

Poslije njenog uslijedio je poziv pobjednice prošle sezone “Parova”, Dalile Dragojević, koja je iznela mišljenje da su Katarina Ostojić i Rada Matić na neki način umiješane u ubistvo. Čim se toliko eksponiraju u javnosti i otkrivaju podatke o Jeleni i Zoranu, to znači da su vrlo sumnjive.

Rada Matić ponovo se javila, posle Dalilinog poziva, i vrlo uzbuđena objasnila da je Daliline reči pogađaju, dodajući da smatra da je Jelenino ubistvo bilo ritualno ubistvo.

No, pravu pometnju u vili napravio je poziv gledateljke koja je tvrdila da je na ruci detektivke Ostojić primijetila burmu ubijene pjevačice. U toku večeri, Ostojićeva je pomenula da je sa Jelenine ruke skinuta burma, prije ubistva, a gledateljki se činilo sumnjivim to što Katarina skriva svoju ruku, kao da ne želi da iko vidi prsten na njoj.

“A i liči mi na onog ludog Zorana, sa tom belom košuljom. Ona je ubica”, kazala je gledateljka, a Katarina je na to reagovala smijajući se ovoj naivnoj teoriji. I druga gošća u vili, novinarka jednog dnevnog lista, rekla je gledateljki da detektivka na ruci nema burmu, već običan prsten.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)