Ona je ubijena, a Zoran u zatvoru: Ovako je prije ubistva govorila Jelena o mužu Zoranu

, , Comment closed

Kompozitor Zoran Marjanović priveden je prošle nedJelje zbog ubistva njegove supruge Jelene Marjanović, u aprilu prošle godine. Mnogi tvrde da je njihova ljubav bila prava, a evo kako je Jelena pričala o svom braku.

Naime, Jeca je gostujući u emisiji “Grand magazin” prIJe tragične sudbine koja ju je zadesila, govorila da se u svog supruga zaljubila još kao klinka, kada je imala svega 12 godina.

“On je tad bio frajer, a ja mala slatka klinka. Imao je 18 godina. To su bili ženske, izlasci, automoibli. Ja sam tada se ljuljala na ljuljaški, on je prošao i privukao mi je pažnju. Videli smo se ponovo kada sam imala 16, a u vezu smo stupili kada sam imala 17. Zabavljali se dugi niz godina i rešili da to krunišemo brakom. Na sve to kao šlag na tortu dobili divnu devojčicu. Ona je pola on, pola ja, mešavina”, ispričala je Jelena kako je teklo njeno poznanstvo sa Zoranom.

PJevačica je zatim otkrila kako su živeli u tom trenutku:

“Da ne bude sad sve je divno i krasno samo rped kamerama. Stvarno je tako. Pomažemo jedno drugom. Držimo se zajedno, što kaže narod, kao nokat i prst. On je kompozitor, ja mu pomažem, pevam demo snimke, on ide sa mnom na gostovanja.Kad treba da se smrša on me podržava. Idemo, trčimo, kuvamo zajedno čajeve. U svemu smo zajedno”, kazala je pevačica.”

Jelena je istakla i to da je iskrena ljubav najvažnija u odnosu dva emotivna partnera.

“Najvažnija je ta iskrena ljubav, uglavnom je neki interes. Možemo da zaradimo pare, to se potroši, ali ljubav je srž života”, bila je jasna Jelena.

 

(Kurir/Udarni.net)