Veliki šok: Opljačkan popularni par sa estrade Ana Nikolić i Rasta

, , Comment closed

Opljačkan popularni par sa estrade Ana Nikolić i Rasta…

Popularna pjevačica Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta prevareni su navodno za oko 400.000 eura, i to od strane reperovog bliskog saradnika, kako navode pojedini mediji.

Rastin saradnik koji je godinama vodio računa o američkom ogranku Anine i njegove produkcijske kuće “Balkanton” i nastupima u ovom dijelu svijeta, navodno je pokrao bračni par u dogovoru sa suprugom Amerikankom.

Rastin saradnik bio je zadužen za sve poslove vezane za inostranstvo, imao je ovlašćenja za račun Rastine produkcije, na koji se između ostalog “taložio” i novac od pregleda na Jutjubu kako za Anine i Rastine pjesme, tako i za sve izvođače u “Balkantonu”.

“Rasta je tek pre dva meseca otkrio da je prevaren. Imao je veliko poverenje u saradnika i njegovu ženu, njemu je dao i da raspolaže sredstvima s tog računa. Bilo je tu dosta novca, jer Rasta odlično zarađuje na nastupima, ali i na Jutjubu, kao i od svih izdanja iza kojih stoji. Kada je saznao da je pokraden, i on i Ana su poludeli. Ni sanjao nije da će mu saradnik zabiti nož u leđa” priča izvor blizak Ani i Rasti.

“Budući da su imali ovlašćenje, oni su nedeljama s računa skidali novac. Rasta to nije kontrolisao, sve dok nije hteo da uzme novac s računa i uloži ga u svoj novi album. Primetio je da mu se zarada s papira ne slaže s količinom novca na računu, pa je krenuo da istražuje. Nije mogao da veruje da ga je pokrao jedan od najbližih saradnika. To je ogromna svota novca koju je reper želeo da uloži u posao, zapravo u svoj i Anin novi album. Kada je otkrio da je prevaren, njegov saradnik je bio u Srbiji, ali se brže-bolje vratio u Ameriku kad je saznao da je otkriven. Rasta slučaj nije prijavio policiji, ali njegov tim advokata uveliko radi na rešavanju ovog slučaja. I Rasta i Ana se nadaju da će uspeti da vrate novac”, objašnjava sagovornik.

Nakon što je otkrio da je prevaren, Rasta je ugasio račun produkcijske kuće. Poslije dva dana ga je vratio, a uz to je otvorio i novi račun.

Ova saznanja potvrdili su iz Đurićeve PR službe.

“Informacija je tačna, Rasta će podneti krivičnu prijavu, ali o tome neće davati izjave” izjavili su iz službe.

Zbog ovoga što mu se dogodilo, Rasta je album objavio sa malim zakašnjenjem, a već sutra će publiku obradovati još jednim spotom, za pjesmu koju je napisala Marina Tucaković.

 

 

(Telegraf/Udarni.net)