Osim Jakova novo veselje: Seka Aleksić će za 9 mjeseci imati dva razloga za slavlje

, , Comment closed

Seka Aleksić popularna folk zvijezda koja se prije tri mjeseca ostvarila u najljepšoj ulozi i postala majka preslatkog Jakova prvi put je otkrila nove detalje iz svog života.

Popularnoj pjevačici 2016. godina ostaće u najljepšem sjećanju, jer se njoj i suprugu Veljku ostvarila najveća dugogodišnja želja, a to je da su postali roditelji.

Seka i Veljko proslaviće 12. septembra 2017. sedam godina braka, a samo 12 dana kasnije i prvi rođendan svog nasljednika Jakova. Pjevačica je otkrila kako planiraju da proslave ove važne datume. 

“Mi svaku godišnjicu braka obilježavamo i obično je u pitanju neka malo intimnija proslava sa manjim brojem ljudi i uvijek kod nas kući, daleko od javnosti. Ipak, sada nam je došao i sin, a naša godišnjica braka i njegov rođendan su vrlo blizu, tako da će ovog puta biti više razloga za slavlje”, kazala je Seka Aleksić.

Iako već u gonimama ova prelijepa pjevačica ispričala je i kakvi su njihovi planovi što se tiče proširenja porodice.

Seka je rekla da ne može da kaže da će se sigurno to desiti sljedeće godine, ali da Veljko i ona imaju veliku želju da rade na proširenju porodice.

“I tata i ja želimo još djece, da Jakov ima i braću i sestre i bićemo srećni ako nam Bog to podari. Želimo i dječake i djevojčice i to ne jedno nego dvoje, troje”, objasnila je pjevačica, a mi se iskreno nadamo da će se njoj i Veljku želje ostvariti, šta više uvjereni smo u to.

A kada se to desi, pored proslave Sekine i Veljkove godišnjice i Jakovljevog rođendana, eto i trećeg razloga za slavlje!

 

(Ekskluziva/Udarni.net)