Ostavite čašu vode u domu 24h: Evo zašto vam se u domu dešavaju loše stvari

, , Comment closed

Svako živo biće koje ulazi u naš dom unosi sa sobom i određenu vrstu energije, a ta energija može biti pozitivna ili negativna.

Zbog toga upravo postoje brojne tehnike kojima možete da utvrdite da li u vašem domu postoji negativna energija. Najjednostavniji način da to uradite jeste uz pomoć čaše napunjene vodom.

Da li znate šta je negativna energija?

Svaki čovjek posjeduje energiju koja se zadržava na mjestima gdje boravimo i u predmetima koje koristimo. Svi domovi su mjesta gdje se susreću različite energije, što od nas samih, što od članova porodice, prijatelja, poznanika…

Svaka osoba koja ulazi u naš dom unosi i određenu vrstu energije, a ona može biti pozitivna ili negativna. Negativna energija uzrokuje stres, zdravstvene i finansijske probleme i loša osjećanja. Ukoliko mislite da je u vašem domu prisutna takva energija, odmah nešto preduzmite.

U prozirnu staklenu čašu stavite morsku so (so bi trebalo da zauzme 1/3 čaše). Nakon soli, u čašu naspite 1/3 hladne vode i 1/3 bijelog sirćeta.

  • Čašu odložite u sobi u kojoj mislite da je skupljena negativna energija.
  • Nakon što ste postavili čašu, niko ne sme da je dira sljedeća 24 sata. Ukoliko je tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je ostavili, možete da odahnete, u toj sobi nije prisutna negativna energija.
  • Ali, ukoliko u čaši primijetite mjehuriće ili tečnost postane neprozirna, očigledno je da imate nekih problema.
  • Nakon što je tečnost u čaši apsorbovala negativnu energiju, bacite tečnost u wc šolju i pustite vodu. Postupak ponavljajte svaki dan, sve dok tečnost u čaši ne postane bistra.

 

(Kurir/Udarni.net)