Osveta stigla: Zbog Filipa uništen skupocjeni automobil Aleksandre Prijović (FOTO)

, , Comment closed

Popularna pjevačica uplašena i očajna…

Da slava ima i tamne strane, najbolje zna Aleksandra Prijović. Doduše, njena agonija nije zbog toga što je poznata pjevačica, već ni manje ni više, zato što je djevojka FIlipa Živojinovića. Zbog te činjenice, Aleksandra već mjesecima trpi uvrede i prijetnje od anonimne djevojke, koja je nesrećno zaljubljena u Filipa.

Vrhunac ove neprijatne situacije desio se kada je Prijovićka zatekla svoj Audi, potpuno uništen:

“Aleksandri je auto skroz izgeban. Ludača je audi od 60.000 evra potpuno izgrebala ključevima, slomila joj retrovizor i probušila gume. Na kraju je ostavila čak i preteću poruku na šoveršajbni, u kojoj je pisalo: Lepo sam ti rekla da ostaviš Filipa”, govorila je za “Informer” pjevačicina prijateljica.

Naravno, pjevačica je zbog toga veoma uznemirana. Nadala se da će ta djevojka prestati sa napadima, ali situacija se pogoršava. Ona je promijenila i broj telefona, a novi broj samo znaju najuži krugovi Prijovićke. Zanimljivo, Aleksandra u javnosti govori da je broj nabavila zbog novinara, ne želevši da uznemirava javnost pravom istinom.

Međutim Filip je pokušao da urazumi tu djevojku, ali mu nije pošlo za rukom. Kada je čuo šta se desilo sa kolima njegove drage, pobijesnio je. Zvao je problematičnu djevojku i zaprijetio joj da će je prijaviti policiji, te se sada svi nadaju da će se ona povući.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)