Otkazano vjenčanje i nastupi Cece i Ace Lukasa zbog smrtnog slučaja

, , Comment closed

Tragedija.

Od svadbe za pamćenje, planirane 4. novembra, nažalost neće biti ništa. Razlog otkazivanja ovog slavlja je smrtni slučaj u familiji sa mladine strane, Zorane Mandić.

Naime, čuveni biznismen iz Nikšića, Brano Mićunović, najavljivao je da će svom sinu Đorđu napraviti svadbu za pamćenje, ali od toga za sada neće biti ništa, a nije poznato ni kada će Đorđe i Zorana koji imaju sina Danila zvanično stupiti u brak.

Drugi put mladi par odgađa vjenčanje.

Naime, Đorđe i Zorana su u dugogodišnjoj vezi i željeli su i ranije organizovati vjenčanje i svadbeno veselje, no, Zorana je ostala u drugom stanju, pa je zbog toga i slavlje odloženo.

Početkom ove godine Zorana je na svijet donijela sina kome su dali ime Danilo. Mališan je dosta porastao pa su njih dvoje odlučili sudbonosno “da” izgovoriti baš 4. novembra što se i ovoga puta nažalost izjalovilo.

U intervjju za “Blic” pre dvije nedjelje Brano je objasnio da oko proslave koja se organizuje ne treba dizati veliku buku jer je sasvim normalno to da otac organizuje svadbu svom sinu.

“Spremamo svadbu, što je i normalno. Isto tako je normalno i da ću pozvati oko 150 ljudi koji će doći sa svojim porodicama. Piše se da će biti 1.000 ljudi, ma ništa od toga. Hvala vam na čestitkama”

kazao je Brano Mićunović i pri tome dodao da se ovih dana spekuliše i to ko će sve pjevati na svadbi njegovog sina, ali da su sve to samo nagađanja.

Prema onome što je za “Blic” ispričao izvor bilo je planirano da prostor u luksuznom bečićkom hotelu “Splendid” primi oko 150 zvanica. Među zvanicama su porodica i prijatelji, a na svadbu su pozvani i Ceca Ražnatović i Aca Lukas. Popularni pjevači su pozvani i kao gosti, ali i da nastupe nakratko s obzirom na to da su oni dobri prijatelji ove porodice.

 

(Blic \ Udarni.net)