Otkriven razlog zbog kojeg Zorica ne želi posjetiti sina Zorana u zatvoru

, , Comment closed

Glavni osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene, Zoran Marjanović nalazi se u teškom je psihičkom stanju u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu.

Od svega mu najteže pada razdvojenost od kćerke Jane i majke Zorice, za koje je puno vezan.

Majka Zorica je stub kuće u porodici Marjanović, te ga mnogo boli to što mu ne dolazi u posjetu u zatvor jer negativna energija loše utiče na njene moći.

“Zorica je glavna u kući i za sve se pita. Kad god bi mu iskrsao neki problem ili bi mu bilo teško u životu, Zoran je utjehu tražio u majci, koja ga je za sve savjetovala. U pritvoru je već 26 dana i jedino što mu u zatvoru nedostaje jeste upravo Zorica. Izgleda kao da puca po šavovima. Sve ovo je veliki pritisak na njega, pitanje je dokad će izdržati”

kazao je izvor “Srpskog telegrafa” iz istrage.

Prema onome što izvor govori Zorica Marjanović, koja se bavi liječenjem bioenergijom, izbjegava odlaske na groblja, kao i u zatvore, jer sva ta negativna energija loše utiče na njene moći.

“Ona još nije posjetila sina u pritvoru, a najvjerovatnije neće ni kročiti u Centralni zatvor. Poznato je da nije išla ni na Jecinu sahranu ni na pomen. Razdvojenost od majke Zoranu teško pada, najteže mu je što nema ko da ga utješi “

rekao je naš sagovornik.

Podsjećanja radi, Zoran Marjanović je uhapšen 15. septembra zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu, a potom je njeno tijelo bacio u kanal u Borči. Na teret mu se stavlja to teško ubistvo, i zbog toga mu je zaprijećena kazna do 40 godina robije.

(Telegraf \ Udarni.net)