Otkrivena istina: Evo šta je Teodora Krsmanović otkrila na saslušanju

, , Comment closed

Jelenina sestra od strica, Teodora Krsmanović u ovom postupku nije dobila status oštećene, naprotiv Teodora je saslušana kao običan svjedok.

Teodora je saslušana i pri tome je izjavila da se Jelena nikada nije svađala sa Zoranom.

“Govorila je o njihovom odnosu. Na pitanje da li su se svađali u braku bila je izričita da se Jelena nikada nije zakačila sa Zoranom. Navela je da je ona kratko bila u svađi sa sestrom i da od februara 2016. nisu bile u kontaktu. Na pitanje kako se Zoran ophodio prema Jeleni rekla je da joj je govorio: “Debela si, idi da trčiš!” Navela je da je Jelena zbog njegovih primedbi ponekad i noću vozila rolere. Međutim, o ubistvu nema neposredna saznanja i nije mogla da se izjašnjava”

prenosi izvor blizak istrazi.

StatusTeodore kao oštećene u ovom krivičnom statusu je osporen, a to su potvrdilli i branioci Zorana Marjanovića, osim toga osporeno je i punomoćje koje je dala advokatima.

” Po Zakonu o krivičnom postupku, samo najbliži srodnici, roditelji, rođena braća i sestre, supružnici i deca mogu imati status oštećenog. Teodora po zakonu, ne može da ima status oštećene jer je treće koleno. U ovom slučaju su bitni materijalni tragovi, a tek onda izjave svedoka. Teodora nema neposredna saznanja o događaju. Njen iskaz kao neće imati značaj za utvrđivanje činjeničnog stanja. Od ovog postupka su pokušali da naprave cirkus dovođenjem 20 ostećenih polurođaka i prijatelja”

kazao je advokat Aleksandar Zarić iz tima branilaca osumnjičenog Zorana Marjanovića.

 

(Alo \ Udarni.net)