Otkrivena najveća tajna: Evo koju je pjevačicu uništila Svetlana Ceca Ražnatović (FOTO)

, , Comment closed

Otkrivena jedna od najvećih tajnih estrade. U to vrijeme popularnu pjevačicu naprosto je uništila Svetlana Ceca Ražnatović. Jednostavno joj nije bilo pomoći pa je neslavno završila svoju krtku karijeru.

Splićanka je propast doživjela 2000, kad je za povratnički album “Lice” ukrala numeru “Drugarice”. Hrvati joj nisu oprostili što pjeva pjesmu Arkanove žene

Nije joj bilo pomoći

Izgleda da nikoga više ne čudi što je Doris Dragović pukla s prodajom karata za koncerte u Beogradu i Novom Sadu, ali je zanimljivo pomenuti da je najveća balkanska zvijezda Svetlana Ražnatović zapravo još 2000. godine uništila karijeru hrvatske pjevačice. U to vrijeme Doris je prvo izgubila titulu kraljice Torcide, jer su je omrzli navijači splitskog Hajduka, koji su je do tada dizali u nebesa, a onda je riješila da se ponovo probije na estradi i napravila katastrofalnu grešku. Ubrzo po objavljivanju, provaljeno je da je naslovna numera povratničkog albuma “Lice”, koju su potpisali Tonči i Vjekoslava Huljić, zapravo plagijat numere “Drugarice”, koju je popularna Ceca otpjevala s grupom Luna.

Definitivni krah

I tu je Dragovićka doživjela definitivni krah u Hrvatskoj. Da je pokrala nekog drugog, možda bi joj i oprostili, ali nacionalne strasti su se uzburkale zbog toga što je u pitanju bila baš Ceca. A onda su se aktuelizovale i priče da je Doris svojevremeno bila Arkanova ljubavnica. Za Hrvate je to bilo previše.

Svjesna kobne greške

Kad je pokušala da se digne iz nokdauna, dočekao ju je nokaut od kojeg se nikad nije oporavila. Ceca je nije namjerno “patosirala” na estradi, već je bilo po onoj staroj narodnoj, sama pala, sama se ubila.

“Kad je nedavno gostovala u Beogradu u pevačkom šouu “X faktor”, Doris je odbila da peva pesme s albuma „Lice“ zato što ju je sramota tih numera, iako su producenti želeli da čuju i neke od njih, a ne samo “Mariju Magdalenu”, koju svuda peva”, rekao je Kurirov izvor blizak produkciji.

 

(Kurir/Udarni.net)