Otkrivena tajna pjevačice: Evo šta je radila Rada Manojlović prije nego što je postala poznata

, , Comment closed

Prije nego što je postala popularna, Rada Manojlović je radilo nešto što malo neko zna.

Danas veoma popularna folk pjevačica Rada Manojlović 2007. godine postigla je veliki uspjeh u jednom muzičkom takmičenju, zahvaljujući kojem je izašla iz anonimnosti, stekla veliki broj fanova i, jednom riječju, ostvarila svoj san.

Nakon velikog uspjeha debitantskog singla “Nikada više”, pjevačica je 2009. godine izdala album “Deset ispod nule” koji je iznikao brojne hitove, a malo je poznato šta je to pjevačica uradila prije nego što je svoju publiku obradovala muzičkim albumom.

Međutim svi su mislili da CD koji je snimila 2009. godine predstavlja njen prvijenac, istina je znatno drugačija , Rada Manojlović je svoj prvi album snimila prije čak trinaest godina, dok još nije bila poznata, a na albumu koji tad nije izdala nijedna izdavačka kuća nalaze se pjesme zanimljivih naziva “Ćao, bezobrazni”, “Opasno sam opasna”, “Zaboravila” i ostale.

Iako je to sve bilo davne 2003. godine kada nije bila poznata, kao i da njen album nije propraćen adekvatnom medijskom kampanjom, njene pjesme snimane u to vrijeme nisu doživjele uspjeh.

 

(Senzacija/Udarni.net)