Otkrivena tajna ugovora: Reper Rasta ugovorom “potopio” suprugu Anu Nikolić

, , Comment closed

Popularni reper Rasta i pjevačica Ana Nikolić odlučili su da se rastanu.

Međutim reper se ogradio i tako na neki način “potopio” svoju bivšu suprugu.

Đurić i Nikolićka se prije vjenčanja dogovorili da, ukoliko dođe do razvoda, imovinu neće dijeliti, pa su se lako dogovorili o razlazu

Prije nego što su u avgustu prošle godine postali muž i žena, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta dobro su osigurali svoje bogatstvo.

Pjevačica i reper, saznajemo, potpisali su predbračni ugovor, u kojem jasno stoji šta je ko od pokretne i nepokretne imovine unio u brak, kao i kako će deliti imovinu koju su zajedno stekli. S obzirom na to da su njih dvoje bili vjenčani nešto više od godinu dana, nisu ni imali priliku da nešto zajedno stvore, pa su se o imovini prilikom nedavnog razvoda lako i dogovorili.

“Jeste da su se venčali na brzinu, ali nisu ništa prepustili slučaju, već su potpisali predbračni ugovor. To ih je za njihovo dobro posavetovao advokat. On im je rekao da je za mir u kući najbolje da potpišu dokument koji im garantuje da jedno od drugog neće potraživati imovinu koja nije zajednička, dakle onu koju su imali pre građanskog sklapanja braka”, priča naš izvor blizak pjevačici.

 

 

(Kurir/Udarni.net)