Otkriveni detalji: Ovako Zoran Marjanović provodi zatvorske dane daleko od svih

, , Comment closed

Zoran Marjanović se u pritvoru nalazi od 15. septembra…

Nova 2018. godina biće presudna za porodicu Marjanović. Tužilaštvo je završilo sa saslušanjem svih svjedoka u slučaju ubijene pjevačice. Do 15. marta će se znati da li će njen suprug Zoran Marjanović, koji se tereti za ubistvo, odgovarati za ubistvo ili biti pušten na slobodu.

Marjanović se u pritvoru nalazi od 15. septembra i sam očekuje da će uskoro biti na slobodi.

“Ubeđen je da izlazi 15. marta, tada mu valjda ističe pritvor i moraju da podignu optužnicu protiv njega. Nekoliko puta nam je rekao da će tada izađi na slobodu. Govorio je da može Janu svakog trenutka da pogleda u oči jer joj nije ubio majku i ne zna ko je to učinio”, kazao je M.S. Zoranov cimer koji je nedavno pušten na slobodu. 

Novu godinu čeka uz TV i sokove

Zoranov dan u pritvoru počinje doručkom a potom sleduju slobodne aktivnosti, kao što su čitanje, šah, TV i slično.

“Potom šetnja, pa povratak u ćeliju. Nakon kratkog predaha sleduje ručak i slobodne aktivnosti do večere. Vreme pred spavanje zatvorenici uglavnom provode gledajući TV, a svetlo im se gasi u 23h” , rekao je izvor. Međutim, za Novu godinu čuvari će im gledati kroz prste, pa će moći do kasno u noć da slave sa cimerima u ćeliji uz TV. 

U zatvoru čita crkvene knjige

Marjanović se, bar prema rečima njegovog cimera, u pritvoru potpuno normalno ponaša.

“Mirno spava, jedino ne pije nikakave lekove. Normalno se ponaša, jede, ništa čudno nisam primetio. Uglavnom čita crkvene pravoslavne knjige”, kaže S. koji je sa Zoranom proveo tri mjeseca u ćeiji. 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)