Otkriveno: Evo kako se porodila supruga Željka Joksimovića i koliko je koštao porođaj

, , Comment closed

Jovana se porodila nekoliko sati poslije ponoći, a suprug se nije odvajao od nje…

Jovana Joksimović, supruga pop zvijezde Željka Joksimovića, donijela je juče na svijet bliznakinje Anu i Srnu. Popularna voditeljka TV “Pink” porodila se u ranim jutarnjim časovima carskim rezom, u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Kako list “Alo!” saznaje, porođaju je prisustvovao i njen suprug Željko. Popularni bračni par iskeširao je 400.000 dinara za porođaj.

“Željko je želeo da se Jovana porodi u najboljim uslovima, te je za suprugu iznajmio jednokrevetni apartman. Oboje su izrazili želju da Jovanu porodi ginekolog Aleksandar Ljubić, jer joj je on vodio i prvu trudnoću i u njega imaju najviše poverenja. Željko je bio uz Jovanu ceo dan, jer su im doktori rekli da bebice stižu nakon ponoći, a on je žarko želeo da prisustvuje porođaju. Samo nekoliko puta je otišao do kuće, a nakon kratkog odmora bi se vraćao u bolnicu da bude sa suprugom2, kazao je izvor blizak paru za list “Alo!” i dodao:

“Jovana se porodila oko dva sata iza ponoći, a on nije želeo da propusti dolazak na svet svoje dve devojčice. Željko je čak i nakon porođaja ostao u bolnici, a kada se Jovana probudila, prvo je ugledala njega i bebice”, kaže naš izvor i objašnjava zašto se djevojčice zovu Srna i Ana.

“Izabrali su lepa i tradicionalna srpska imena, koja se melodično slažu sa prezimenom Joksimović”, otkriva izvor.

Inače, kako “Alo!” saznaje, Joksimovići su za porođaj u privatnoj klinici izdvojili 400.000 dinara. Naime, samo porođaj carskim rezom u toj privatnoj klinici košta 359.000 dinara, dok se prisustvo oca u sali plaća dodatnih 12.000 dinara, a i cijena jednokrevetnog apartmana je bila na spisku dodatnih troškova.

 

(Alo/Udarni.net)