Otvoreno i iskreno: Popularna pjevačica CECA progovorila o bolesti i problemima

, , Comment closed

Svetlanu Cecu Ražnatović zasigurno život nije mazio, iako pjevačica djeluje da živi bajkovito. Mlada je zakoračila u svijet estrade, zatim se udala za Željka Ražnatovića Arkana kojeg su nakon samo nekoliko godina ubili. Pjevačica je odlučila iskreno da progovori o svom životu.

O tim danima nikada previše nije pričala, sa osmijehom na licu išla je dalje i pokušala iz svega da izvuče nešto dobro. Kako joj je bilo, to samo ona zna. Ceca priznaje da je bilo trenutaka kada je mislila da neće moći dalje.

“Neki trenuci su bili toliko teški da sam znala da pomislim da nikada neće proći jer sam pre svega čovek od krvi i mesa, proživljavam sve kao i drugi ljudi. Taj neki bol ne može da se preživi, ali kao što kaže moja pesma, “živ se čovek na sve navikne”. Prosto, nismo ni svesni kada nas život stavi pred neka iskušenja da nas zapravo ispituje koliko smo jaki i koliko možemo da izdržimo. To je iskušenje kakav teret možemo da podnesemo i koju količinu. Na svašta može da se navikne čovek i da se prilagodi, ali prosto nije svestan dok mu se ne dese neke situacije”, kaže Ceca.

Bez obzira što je na malim ekranima viđamo veselu i nasmejanu, folk divu privatno rastuže mnoge stvari zbog kojih se ne libi da plače, doista to radi u svoja četiri zida.

“Uvek me rastuže priče o bolesnoj deci i tužne ljudske sudbine, na to nikada ne ostanem čvrsta i imuna. Ali kada su deca u pitanju, to me razara”, priznaje Ceca koja je nedavno ispunila želju deci oboleloj od kancera i posjetila ih sa ćerkom Anastasijom.

Ražnatovićeva je nedavno i sama imala zdravstvenih problema kada joj se zadržavala voda u organizmu, zbog čega joj je bio usporen metabolizam.

“Nije to bilo ništa strašno da bih bila uplašena. To su neke stvari koje se ženama dešavaju. Kada sam ispričala to u emisiji, ispalo je kao ispovest o teškoj bolesti, a nije tako. Jasno želim da stavim do znanja da nisam imala nijedan zdravstveni problem toliki da bi to bio bauk ili da bih bila uplašena. To je nešto što se dalo sanirati, živa sam i zdrava”, poručuje folk diva i ističe da je na konstataciju doktora šta joj se događa u organizmu reagovala vrlo trezveno.

“Ponašala sam se kao da su mi rekli da imam kijavicu, znate da ćete prezdraviti.”

 

 

(Kurir/Udarni.net)