Otvorio dušu i sve priznao: Bosanac progovorio o namiještanju u takmičenju “Zvezda Granda”

, , Comment closed

Popularni kompozitor, harmonikaš i aranžer Dragan Stojković Bosanac gostovao je u emisiji “Grand magazin” i podijelio svoje utiske nakon završetka 11. sezone “Zvezda Granda”.

Popularni član žirija u napopularnijem takmičenju našalio se sa voditeljkom Ivanom Đorđević da mu od svih zvanja koje ima najviše prija to što je ribar. Na pitanje da li je dobijao pozive pred finale takmičenja, Bosanac je rekao:

“Nisu me puno zvali jer znaju moj stav. Ja imam svoje favorite ali ne govorim to na glas. Zvali su me da me pitaju kako nije pobedio ovaj ili onaj. Glavna pobeda je pobeda publike,  a žiri može da glasa kako god hoće. Pitali su svi kako nije pobedio Armin Dedić, a ja sam ih pitao zašto bi pobedio. Kako je mogao da dođe na pijadestal pre nego što je uopšte izglasan pobednik”, zaključio je Bosanac i izričito naglasio da takmičenje nije namješteno. 

“Ne može da se namesti, jer ja da znam da može da se namesti ja ga ne bih žirirao. Tada bi svo moje žiriranje i trud palo u vodu”, kazao je Bosanac.

 

(Grand/Udarni.net)