Ovo su dokazi protiv Zorana: Otkriveno da li je Jelene slala ljubavne poruke drugom muškarcu

, , Comment closed

Zločin se dogodio 2. aprila 2016. između 16.47 i 17.20 sati, sumnja se da je u tom periodu Zoran na nasipu supruzi zadao devet udaraca u glavu

Pjevačica “Granda” Jelena Marjanović (33) ubijena je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki za samo sedam minuta, utvrđeno je na osnovu vještačenja svih raspoloživih dokaza koji su prikupljeni tokom skoro dvije godine istrage.

Kako izvor “Kurira” upućen u dokaze na osnovu kojih je napisana optužnica protiv Zorana Marjanovića otkriva, tokom detaljnog vještačenja mobilnih u aparatima koje je koristila Jelena nije pronađena nijedna poruka ljubavne sadržine razmenjena s drugim muškarcem.

Ugasio mobilni

“Na osnovu svih dokaza utvrđeno je da je od prvog napada, to jest udarca, do trenutka kada je Jelenino telo bačeno u vodu prošlo sedam do sedam i po minuta”, kaže sagovornik iz istrage.

Branilac Zorana Marjanovića, advokat Nikola Dumnić kaže za Kurir da odbrana, kao ni okrivljeni još uvek nisu primili optužnicu.

“To je samo po sebi skandalozno, kao i način na koji je istraga vođena. Iako optužnicu nisam primio, mogu da kažem da je zasnovana na zlonamerno protumačenim indicijama, dok se s druge strane prelazi preko nepobitnih činjenica – niko od ispitanih svedoka nije ukazao na Zorana kao izvršioca krivičnog dela, da na telu oštećene niti u blizini mesta pronalaska tela nema njegovih tragova, kao i da na okrivljenom nema tragova oštećene. Naročito ukazujem na to da je telo nađeno u kanalu sa čije obe strane je blato, a da su tragovi krvi oštećene, kojih na Zoranu nema, pronađeni na obe strane kanala”, kaže Dumnić.

Bojana Stanković, portparol Višeg suda, rekla je za “Kurir” da je optužnica juče poslata Marjanoviću i njegovim braniocima i da oni imaju rok od osam dana da odgovore.

 

 

(Kurir/Udarni.net)