Palo pomirenje između Ace i Sonje: Lukas pao na sve njene uslovo, a razlog je nevjerovatan

, , Comment closed

Nakon velike svađe, palo pomrenje između popularnog para Ace Lukasa i Sonje…

Nakon pomirenja njih dvoje su otputovali zajedno.

Aca Lukas je pružio svojoj supruzi još jednu šansu, nakon svih uvreda koje je poslednjih mjeseci upućivao na adresu Sonje Vuksanović.

Naime, nakon što je pjevač uhvaćen na beogradskom aerodromu dok se sa Sonjom vraćao iz Njemačke, mnogi su požurili da zaključe da je bračni par Vuksanović dao još jednu šansu svojoj ljubavi.

Međutim, to je daleko od istine, tvrdi izvor, i naglašava da ih je ljubav prema Viktoriji ponovo ujedinila.

“Svima je bilo sumnjivo kada je Aca naprasno odlučio da otputuje za Nemačku, pogotovo jer nije imao zakazan nastup. Međutim, pravi razlog zašto je otišao bio je da bi se lišen medijskog pritiska video sa Sonjom i da njih dvoje konačno porazgovaraju o svemu. Iako su mnogi već požurili da zaključe da su se Aca i Sonja pomirili, to ipak nije tako, pogotvo jer je Aca u Nemačkoj bio smešten u jednom hotelu, a Sonja u drugom”, govori izvor blizak Acinoj supruzi za “Alo”.

“U suštini, bilo im je važno da utemelje civilizovan odnos, najviše zbog male Viktorije. Nije tajna da je Aca izuzetno vezan za ćerku, a kako ne može da je viđa onoliko koliko želi, pristao je na sve Sonjine uslove. Njemu je bilo izuzetno teško kada je Sonja oduzela telefon maloj Viktoriji i kada nije mogao da se čuje sa njom. Po povratku iz Nemačke Aca je odmah pokupio ćerku i odveo je na snimanje “Zvezda Granda”, a to je najbolji znak da su uspeli da se dogovore i da je Sonja očigledno oprostila Aci batine”, govori izvor i dodaje:

“Preteruju svi koju kažu da su se njih dvoje pomirili i da su ponovo postali partneri i ljubavnici. Daleko su Sonja i Aca od toga, a sada im je najvažnije da Viktorija što manje pati za ocem”, zaključuje izvor i dodaje da se bračni par ovih dana neometano sastajao, uprkos sudskoj zabrani.

Da napomenemo da je Aca Lukas početkom septembra dobio zabranu prilaska Sonji Vukasnović, nakon što je priznao da je fizički nasrnuo na nju. Tada je sklopio nagodbu sa Tužilaštvom, a tužilac mu je izreklo zabranu prilaska Sonji na 100 metara u trajanju od 18 mjeseci. A kako se čini, Lukas je već nakon mjesec dana prekršio tu zabranu.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)