Sud donio odluku: Pjevač Miroslav Ilić teško će da podnese ovu presudu

, , Comment closed

Popularni pjevač Miroslav Ilić je već nekoliko godina u problemu jer Mirjana Antonović tvrdi da je njen sin Devin, pjevačev sin.

Mirjana je prije dvije godine došla u Srbiju sa sinom Devinom kako bi ga upoznala sa ocem, ali Miroslav do sada to nije želio da prihvati jer tvrdi da on nije njegov sin.

Mirjana i Devin su odlučili da se obrate sudu, kako bi Miroslav otišao na DNK analizu, kojom bi se dokazalo da njih dvoje nisu lažovi koji su željni medijske pažnje i novca.

Antonovićeva je sada preko fejsbuka podijelila za nju lijepe vijesti:

“Dragi moji prijatelji, dobre vesti. Nakon dugog čekanja, Miroslavljevih manipulacija i izbegavanja svojih obaveza, prema sinu Devinu, apelacioni sud je odbio njegove navedene gluposti u vezi našeg državljanstva i nadležnosti. Očigledno ljudi nisu budale, a najmanje apelacioni sud, kao što je on pretpostavljao, smatrajući da zakon postoji za druge, a da je on mimo zakona. Zakazane su pripreme za glavno suđenje 27.6.2018. Uskoro ćemo, konačno. imati sansu da se svi suočimo na sudu. Ako Bog da, pravda će brzo i konačno pobediti. Devin i ja se zahvaljujemo apelacionim sudijama sto nisu dozvolili da slava i novac utiču na pravedno rešenje. Ova odluka nam je povratila veru u srpsko pravosuđe i mogućnost za izmenu zakona u vezi obavezne DNK analize, i pravde za svu decu Srbije”, napisala je Mirjana u svom statusu na Fejsbuku.

 

 

(Alo/Udarni.net)