Pjevačica Ana Bekuta guši se u suzama i to zbog Mrke, evo i zašto

, , Comment closed

Popularna pjevačica i članica žirija “Zvezda Granda” Ana Bekuta u suzama i to vjerovali ili ne zbog Mrke.

Folk pjevačica Ana Bekuta je nakon turneje u Australiji čim je sletjela na aerodrom potrčala je u zagrljaj svoje velike ljubavi, Milutina Mrkonjića.

Naime, pjevačica je na aerodrom sletjela u 5:30, a iako je bilo rano jutro, njenom izabraniku to nije bio problem. Pored Mrke, pjevačicu su sačekali i sin Igor, kao i unuci Sonja i Branko.

Dok su unuci odmah prihvatili babina tri kofera, Milutin je prišao i čvrsto zagrlio Anu, pa su se i rasplakali… Očigledno je bilo koliko su se uželjeli jedno drugog jer nisu prestajali da se grle i ljube. Mrka je, poput pravog džentlmena, na aerodrom donio Ani kaput kako se ne bi smrzla na minusu, pošto je ona sve tople stvari ostavila kod kuće, jer je temperatura u Melburnu bila viša od 30 stepeni.

“Dugo nisam bila u Australiji na turneji i klubovi u kojima sam pjevala bili su dupke puni, što se može videti po video-snimcima koje postavljam na društvenim mrežama. Za svaki nastup se tražila karta više, čak sam vanredno održala nekoliko koncerta. Stigla sam malo i da obiđem sve one gradove koje prethodnih godina nisam uspjela, ali se mnogo toga izgradilo novog. Mnogo mi je nedostajala moja porodica i jedva sam čekala da prođe ovih mjesec kako bih vidjela Milutina. Mojoj sreći nije bilo kraja kada sam vidjela da me čeka na aerodormu, a da su zajedno sa njim moji unuci i sin. Srce mi je bilo puno”, kazala je Ana.

 

(Senzacija/Udarni.net)