Pjevačica u problemima: Rada Manojlović u velikim dugovima zbog Harisa Berkovića

, , Comment closed

Problemi ili ne, ali popularna pjevačica Rada Manojlović nije ušla u nvou kodinu dobro, zbog dugova koje joj je nametnuo Haris Berković. Danonoćni razgovori s dečkom Harisom Berkovićem, koji se nalazi na turneji po Americi, koštali su Manojlovićevu ko svetog Petra kajgana, ali ne žali jer im je veza jača nego ikad.

U životu pjevačice Rade Manojlović mnogo šta se promijenilo otkako je uplovila u ljubavnu vezu s Harisom Berkovićem. Pjevačica je zbog njega prestala da pije lijekove za smirenje, postala je srećnija i zadovoljnija sobom, ali ljubav s pobednikom Zvezda Granda je i skupo košta!

Kako je Rada Manojlović otkrila za “Kurir”, zbog Harisa je napravila nesvakidašnji račun za mobilni telefon.

“Staru godinu završavam srećna, ali u novu ulazim s dugovima. Potrošila sam grdne pare na roming. Račun za telefon mi je preko 2.000 evra! To je zato što sam non-stop na vezi s Harisom (smeh).”

Ali ljubav preko žice nije bila dovoljna, pa je Rada sredinom mjeseca na nekoliko dana odletjela preko bare samo da bi se vidjela s Berkovićem.

“Uh, ne dirajte rane moje, ne budite uspomene. Bilo mi je prelepo. Četiri dana smo proveli na Floridi. Eto šta mi uradi ljubav, da na pet dana odem iz Srbije. Jeste da sam tamo odmorila dušu i telo, ali ne volim da letim avionom. Ovo sigurno ne bih uradila ni zbog koga drugog! S Momirom (Gajićem) bila sam tri godine i nisam otišla u Tursku, gde je radio, a ni zbog Milana (Stankovića) nisam išla u Oslo. S Harisom je ljubav prava. On mi pokazuje to isto i, kada neko iste stvari i ludosti radi zbog tebe, onda ne možeš da ne uzvratiš. Mami te, vuče te, želiš da uradiš sve za tog muškarca. Sada jedva čekam da se vrati i da budemo zajedno. Zbog njega nisam noćima spavala, ali ne zbog ljubomore i brige, već zato što smo se tada stalno zvali i dopisivali.”

Nedavno je izjavila kako je uz Harisa prestala da pije pilule za spavanje, jer se pored njega smirila i sredila i svoj život i svoje misli.

“Kompletno sam se skinula sa lekova za smirenje i spavanje. Imala sam tešku psihičku problematiku, ali to je sada iza mene. Tek sad razumem pušače i narkomane. Oni su robovi poroka. I ja sam bila zavisnik od malih pilula. Nisam mogla da zaspim, hvatala me je panika. Preko veze sam molila medicinske radnike da mi daju lekove. Za mene je to bio zatvor.”

Poslije novogodišnjih praznika planira odmor. Naravno, s Harisom.

“Prošle godine smo bili na Maldivima, a sada možda odemo na Bali. Verujte, samo želim da pobegnemo bilo gde, pa makar i u Dubai.”

Rada kaže da joj je 2016. godina bila najbolja do sada.

 

(Svet/Udarni.net)