Može joj se: Počela da troši Acine pare, evo koliko novaca troši Branislava (FOTO)

, , Comment closed

Ni od kud Branislava Pašajlija je preko noći postala dio domaćeg džet-seta i samim tim joj se život promijenio iz korijena…

Kako su sada sve oči uprte u nju zbog emotivne veze sa popularnim pjevačem Acom Lukasom, mnogi je porede sa pjevačevom bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, pa se tako korisnici društvenih mreža prepiru koja od njih dve bolje izgleda, a često odabir odjeće bude glavna tema pripadnicama ljepšeg pola u pravljenju ovih paralela.

Premda su mnogi prozivali Pašajliju da je sa Lukasom zbog novca njena posljednja fotografija na “Instagramu” ih je demantovala.

Na društvene mreže je postavila fotografiju, na kojoj je vidimo sa velikim osmijehom na licu, dok je pored nje ogroman buket cveća sa balonima.

“Ovaj čovek je neverovatan! Moj muškarac! Volim te!”, napisala je ona ispod fotke.

Iako Branislava izgleda kao milion dolara na ovoj fotografiji, pa joj tako brojni pratioci poručuju da može da postane modna blogerka, istina je da se Lukasova izabranica ne razmeće skupim stvarima, niti joj novi dečko kupuje komade odjeće sa potpisima čuvenih brendova kao što su “Šanel”, “Dior” ili “Prada”.

Da izdvojim nešto kao npr. torba koju nosi košta svega 100 eura, dok su cipele u vrijednosti oko 170 eura. Ovim gestom je Pašajlija dokazala dvije stvari, a to je da Vuksanović ne troši na nju hiljade i hiljade eura, kako mnogi tvrde, kao i da za vrhunski stil nije presudan novac, prenosi “Puls”.

 

(Alo/Udarni.net)