Policija privela popularnu Severinu, čeka se i privođenje njenog muža Igora Kojića (FOTO)

, , Comment closed

Jedna od velikih zvijezda i popularna pjevačica Severina Vučković Kojić završila je u policiji.

Pjevačica je iznanađena odlukom nadležnih organa. Ona je privedena zbog tužbe za zanemarivanje djeteta koju je podnio njen bivši suprug Milan Popović.

 Prije nekoliko dana Severina je u pratnji advokata dala izjavu policiji jer je tužilaštvo tražilo da pruži obavještenje po tužbi koju je, zbog zanemarivanja djeteta, podnio Milan Popović.

Međutim trenutno i njen suprug Igor Kojić, moraće da se pojavi pred policijom zbog optužbi da ugrožava bezbjednost djeteta.

U medijima se do sada pominjala bitka oko starateljstva nad djetetom Severine i Milana Popovića. Naime, Popović do sada je već nekoliko puta pokrenuo tužbu protiv svoje bivše supruge Severine kako bi mogao da provodi više vremena sa sinom Aleksandrom.

Ono što je zadnje objavljivano o ovom odnosu jeste da se Popović obraćao u zagrebačkoj policiji jer je zadržao dijete duže nego što je to dogovor, dok je on kazao da je to učinio jer majka njegovog djeteta nije bila dostupna danima i da je zanemarila dijete, te je tada i najavio tužbu protiv bivše supruge za zanemarivanje djeteta.

 

(Kurir/Udarni.net)