Jelena Karleuša iskreno otkriva sve o nezakonitim radnjama i diktaturi Aleksandra Vučića

, , Comment closed

Pjevačica Jelena Karleuša je uvijek otvoreno govorila o svojoj političkoj opredeljenosti, te se ni jednog trenutka nije libila da otkrije svoj stav o trenutnom predjsedniku, Aleksandru Vučiću.

Nakon torture koju vlast ovih dana vrši na Adria Medija kompaniju, pokušavajući da ugasi dnevni list “Kurir”, pjevačica je otvoreno progovorila o zemlji u kojoj živimo.

“Živimo u zemlji kojom vlada diktator. Svako ko se drzne da ne bude njegov potcenjeni sluga imaće probleme. Ono što je dobra stvar kod svakog diktatora je što na kraju uvek neslavno ode. O gnevu naroda ne treba ni govoriti. Toga svaki diktator treba da se boji. Istorija se uvek ponavlja. Samo treba biti dovoljno jak pa izdržati do promene”, kazala je popularna pjevačica Jelena Karleuša.

Da napomenemo da režim predsjenika Srbije Aleksandra Vučića danas nakon 25 dana neprekidnih napada i pritisaka preko poreske inspekcije, brutalnim napadom i zloupotrebom ovlašćenja izvršne vlasti bez ikakvog pravnog osnova blokirao sve račune “Adrija medija grupe”.

Poreska uprava nije utvrdila nikakvu poresku obavezu AMG, niti je u rešenju o privremenoj mjeri navela da bilo kakav budući porez može biti utvrđen.

Međutim niti Poreska uprava nije navela nijednu okolnost iz koje proizilazi da eventualno utvrđeni porez neće biti plaćen.

 

(Kurir/Udarni.net)