Hitno hospitalizovana: Popularna pjevačica Milica Pavlović zbog opekotina i plikova u bolnici

, , Comment closed

Veliki šok, svi su zabrinuti…

Popularnoj pjevačici Milici Pavlović presjeo je odmor u Tajlandu, gdje se trenutno nalazi, zbog opekotina koje je dobila od sunca. Prema saznanjima, ona je juče zatražila pomoć u jednoj tamošnjoj bolnici, a prema preporuci ljekara strogo joj je zabranjeno da se sunča.

Zbog alergije na sunce pjevačica je morala da primi injekcije i tako će biti narednih sedam dana.

“Milica je odsela u vili koja je smeštena u prirodi, a nalazi se na samoj obali. Milica nije očekivala da je sunce toliko jako, pa se nije čuvala iako ima jako svetao ton. Ona se odmarala ispod nekog drveća i mislila da je to dovoljno da ne izgori, da je krošnjama zaštićena. Da stvar bude gora, ona je u jednom trenutku i zaspala. Kada se probudila uskočila je u vodu, a nakon sat vremena počela je da oseća bol na koži. U tom trenutku videla je plihove koji su joj pokrili telo. Pokušala je sa hladnim oblogama da sanira problem, ali je ubrzo dobila temperaturu”, kaže izvor blizak pjevačici.

Milica nije uspjela da spusti temperaturu zbog čega su je hitno prebacili u jednu bolnicu, koja je od hotela udaljena čak trideset kilometara.

Pavlovićeva se oglasila ovim povodom:

“Sada sam dobro. Bez obzira na probleme, odmor se nastavlja i nije mi pokvaren. Bitno je da je najgore prošlo, a da se sada super osećam.”

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)