Popularna pjevačica sve rastužila: Jelena Rozga progovorila o neizlječivoj bolesti

, , Comment closed

Popularna pjevačica Jelena Rozga sve rastužila i progovorila o teškoj bolesti.

Više od mjesec dana ima kako kako je izašao treći solistički album Jelene Rozge po imenu “Moderna žena”. Lepa Splićanka kaže da nije mogla da zamisli lepši početak godine.

“Album je kombinacija savremenog zvuka s nostalgičnim prizvukom starog “Magazina”, onog iz vremena kad sam u njemu pevala. Sudeći prema prvim reakcijama publike, rekla bih da su upravo to od mene i očekivali i da su nam se ukusi podudarili. Za svakog izvođača je to najveća sreća”, otvoreno je govorila pjevačica.

Pjevačici je izgleda bina bila suđena. Plesala je balet kao dijete. Nakon osnovne škole upisala je srednju baletsku, a ubrzo postala i dio Hrvatskog narodnog kazališta. 

Prije dve godine, pjevačica je javno progovorila o bolesti koja joj je dijagnostikovana prije više od jedne decenije. U pitanju je hipertireoza, poremećaj rada štitaste žlezde. Naglo je izgubila kilograme i brzo se umarala. Iskreno je govorila o tome koliko joj je bilo teško da se suoči sa neizlečivom bolešću.

“Važno je da čovek prihvati istinu. U takvim situacijama veliku ulogu igra način na koji ćemo se postaviti. Pridržavam se svega, trudim se da me ne nervira milion gluposti koje se dešavaju… I idem dalje”, priznala je pjevačica.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)