Popularna voditeljica Sanja Kužet u osmom mjesecu trudnoće, evo i kako izgleda (foto)

, , Comment closed

Voditeljica koja je donedavno vodila jedan od najpopularnijih takmičenja u regionu “Zvezde Granda”, u osmom je mjesecu trudnoće.

Za ovu voditeljicu mnogi kažu da je jedna od najljepših i najzgodnijih voditeljki. Vodila je emisiju “Zvezde Granda” a svaku epizodu pošteno je odradila igrajući na sceni. Vesela, opuštena, ova mlada voditeljka iako je dobila dostojnu zamjenu, ipak nedostaje publici.

Ove praznične dane provela je u krugu porodice, jer za samo mjesec dana postaje mama drugi put. Njen sinčić Andrej koji ima devet godina dobiće brata. Sanja i njen partner Nemanja Živojinović jedva čekaju rođenje bebe.

Kako si dočekala Novu godinu?

“Ove Nove godine sam bila domaćin. Ugostila sam rođenu sestru sa porodicom, a pošto je i ona u osmom mesecu trudnoće, bilo je sasvim svejedno kod koga ćemo se okupiti i slaviti. Važno je samo da smo zajedno. Klinci su uživali u novogodišnjoj atmosferi, otvarali poklone u ponoć, igrali i pevali…”

Nedavno si ušla u osmi mesece trudnoće, kako se osećaš?

“Smanjila sam aktivnosti i potpuno u miru očekujem drugog sina. Lepo se osećam. Uskoro me očekuju poslednje pripreme oko uređenja sobe”, rkazala je lijepa voditeljka u intervjuu za “Blic”.

Kako održavaš svoju figuru i u trudnoći? Na nekim fotografijama sa javnih dešavanja videlo se da si i dalje zgodna, bez mnogo kilograma viška?

“Zaista se ne opterećujem kilogramima, važno mi je da trudnoća teče kako treba i da se dobro osećam. Moja figura je prava trudnička, sa 13 kilograma više, nisam trendi mršavica samo sa stomakom, razočaraću vas”, kroz osmijeh kaže Sanja za “Blic”.

 

(Svet/Udarni.net)