Popularni pjevač Saša Kovačević otvoreno o svojoj bolesti: Progovorio o bolesti i problemu sa kojim se dugo bori

, , Comment closed

Popularni pjevač Saša Kovačević je na vrijeme posjetio svog doktora sa namjerom da se snadbije potrebnim lijekovima za predstojeće praznike kako bi bez smetnji mogao da pjeva.

Miljenik žena je o svm problemu sa alergijama i disanjem otvoreno progovorio, te je otkrio i da je zbog toga prije nekoliko godina čak imao i operaciju.

Prema saznanjima, Saša Kovačević je jučer ujutru posjetio Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu gdje je bio na kontroli kod doktora kako bi mu doktor prepisao kapi i lijekove koji će mu tokom praznika pomoći da se zdravstveno bolje osjeća.

“Saša je u ranim jutarnjim satima došao u bolnicu sa bratom Radetom. Odmah je došao na red jer je žurio za Banjaluku, gde je sinoć učestvovao na donatorskoj noći Milorada Dodika. Kako je pevao na trgu, bilo mu je bitno da njegov disajni trakt ne zakaže. S obzirom na to da su pred nama praznici, Saša je morao da dođe po dozu kapi koje mu olakšavaju disanje. Iako je bio u žurbi, medicinske sestre su ga spopadale da se fotografiše sa njima, a on im je izlazio u susret”, 

rekao je izvor blizak medicinskom osoblju koje se brine o zdravstvenom stanju pjevača.

Pjevač je govorio o svojoj borbi sa alergijama i priznao da još uvijek adekvatno rješenje nije našao,

“Probao sam sve što se moglo probati, od homeopatije do kvantne medicine. Ne znam više šta nisam probao, ali nažalost, još nisam našao rešenje. Trenutno sam na terapiji koja mi relativno pomaže. Reč je o kapima koje su mi prepisali ljudi koji su specijalisti za ovu granu medicine. Počeo sam s tim i osećam promene, ali je daleko od izuzetnog stanja. Skoro šest do sedam meseci godišnje promuklo pričam, malaksao sam i usporen”, 

kazao je Saša, kojeg nakon povratka iz Bosne očekuje doček Nove godine u Zemunu, a potom i gusto popunjeni termini nastupa tokom januara zbog čega će morati posebno povesti  računa o svojim glasnim žicama.

 

(Blic \ Udarni.net)