Popularnoj pjevačici presjelo snimanje: Opljačkana pjevačica Maja Marijana

, , Comment closed

Popularnoj pjevačici Maji Marijani je presjelo snimanje. Nakon što je bila vidno potrešena odlučila je sve da prijavi i policiji. Policija je imala pune reuke posla.

Pjevačici Maji Marijani je nestala jakna u kojoj su se nalazili ključevi od automobila i stana. Pošto lične stvari nije pronašla, slučaj je prijavila policiji

Maja Marijana digla je frku na snimanju novogodišnjeg programa DM televizije u Požarevcu.

Maja Marijana je nestala jakna u kojoj su se nalazili ključevi od automobila i stana. Čim je shvatila da joj nema ličnih stvari, Maja je počela da zapomaže i plačnim glasom moli za pomoć.

Izbezumljena i uzdrmana Maja Marijana tražila stvari po cijelom restoranu.

U potragu su se uključili njene kolege, konobari, obezbeđenje i zaposleni na televiziji. Ali od jakne nije bilo ni traga.

Pošto više nije znala šta da radi, Maja je počela da zove koleginice koje su otišle sa snimanja. Ponadala se da je neka od njih slučajno u kofer spakovala njenu crnu jaknu.

“Lepa, u velikom sam problemu! Da li ste slučajno sa sobom poneli moju crnu jaknu?” pitala je Maja Lukićevu, koja je nedavno prošla kroz sličnu situaciju.

Ali jakna nije bila kod nje, pa je zvala dalje. Na red je došla i Mira Škorić.

“Miro, nestala mi je jakna, a u njoj su mi ključevi od stana i kola. Zovem sve kolege, pa rekoh i tebe da pitam”, zabrinuto je rekla Maja, ali jakna nije bila ni kod Škorićke. Kao ni kod Sanje Đorđević, Ilde Šaulić i Goce Lazarević.

Kako saznaje “Kurir”, do kraja večeri Maja nije uspjela da pronađe jaknu, ali ni sutradan, pa je slučaj prijavila policiji. Njen auto je ostao u Požarevcu, a nju su u Beograd vratili prijatelji.

“Ne sumnjam ni na koga, ali jakna nije mogla sama od sebe da nestane. Mnogo sam se potresla zbog cele situacije” rekla je Maja za “Kurir” dan nakon pljačke.

 

(Kurir/Udarni.net)