Potpuni preokret: Otac Harisa Berkovića završio u stanu Rade Manojlović

, , Comment closed

Neočekivano desio se potpuni preokret u ljubavnoj vezi. Donedavno je otac Harisa Berkovića bio protiv pjevačice Rade Manojlović i u tome je bio čvrst. Međutim dogodilo se nko čudo.

Rada Manojlović pomirila se sa Mirsadom Berkovićem, ocem svog dečka Harisa. Kako “Kurir” saznaje, u njihovom odnosu sada je sve toliko dobro da je pjevačica svekra primila i u svoj stan. Tako sad Mirsad, kad god boravi u Beogradu, sve vrijeme provodi kod snajke na Vračaru.

“Rada mnogo voli Harisa i zbog njega je spremna na sve. Zato je i prešla preko svih ružnih riječi koje joj je mjesecima upućivao njegov otac. Mirsad je od samog početka bio protivnik njihove veze, smetalo mu je što je Rada starija devet godina od njegovog sina, ali je sada sve konačno došlo na svoje. Vidio je koliko se vole, pa je na kraju prihvatio Radu kao Harisovu djevojku”, rekao naš izvor i dodaje:

“Nedjelju dana prije Harisovog puta u Ameriku, Rada se srela sa Mirsadom na snimanju „Granda“ i tu su porazgovarali o porodičnim problemima. Berković se izvinio snajki zbog neprijatnih situacija”, rekao naš sagovornik.

On kaže da je Manojlovićeva još u studiju oprostila Harisovom ocu, a nakon što je završila snimanje emisije, sve troje su otišli u njen stan.

“Složili su se da krenu od početka. Rada je tada rekla Mirsadu da prespava u njenom stanu, a on je, naravno, pristao. Sutradan su on i Haris otišli u Bosnu”, ovim je završio izvor.

Pozvali smo Radu, koja je potvrdila naše saznanje.

“Naravno da je sve u najboljem redu. Nema razloga da ne bude”, rekla je samo Rada Manojlović

S druge strane, Mirsad i Haris nisu odgovarali na pozive.

 

(Ekskluziva/Udarni.net)