Potresne Acine riječi nikog ne ostavljaju ravnodušnim: Ona ne zna da mama i tata više nisu zajedno…

, , Comment closed

Nakon mnogobrojnih dešavanja, snažnih i grubih riječi tek stiže težak period kada su u pitanju Aca Lukas i Sonja Vuksanović.

Riječ je o tome što bivše partnere čeka borba za starateljstvo nad kćerkom Viktorijom, a sama pomen njenog imena popularnom pjevaču tjera suze na oči.

Malena kćerka još uvijek kako pjevač kaže ne zna šta se desilo.

“Viktorija ne zna da mama i tata više nisu zajedno. Par puta me je pitala i ja sam u prvom trenutku rekao da je tata ostao da čuva stan da nam neko ne ukrade stvari dok se sve ne sredi, pa ću tamo da spavam. Teško je… “

rekao je Aca.

Popularni pjevač je kazao i to da mu niko ne može zabraniti da viđa svoje dijete.

“Besmislena mi je rečenica da li ću moći da viđam Viktoriju ili ne, ja stanujem dva kilometra od mog djeteta. Nema tog zakona, nema te policije koja će mi zabraniti da viđam dijete. Neće mi ni Sonja zabraniti. Ja sam svima rekao da najviše volim ovo dijete jer sam valjda u tim godinama kada shvatam šta to znači”

kazao je Lukas koji se sada ponovo teško navikava da živi sam.

” Uopšte ne znam šta ću dalje. Dalje ću da živim kako živim, sam, ali ću prvo morati da se debelo priviknem i da odbolujem sve to. Koliko već dugo se trzam po stanu očekujući da iza izleti Viktorija ili ker. Koliko puta uhvatim sebe da sjedim i smanjim televizor da ne probudim Sonju”

kazao je Aca.

No, njegovo mišljenje zbog čega se sve ovo desilo je kako kaže:

“Ja nju pitam zašto. Dobio sam odgovor – zato što sam narkoman, kockar i klošar. Pa joj ja kažem neka sam narkoman i kockar. Volio bih samo da vidim u cijelom okruženju gdje se to vidi da sam ja kockar. Šta fali u kući toj? Da li u njenoj garderobi, koja je skuplja od našeg stana. Pitao sam je zašto mi skače po glavi. Rekla mi je da lupetam. Prije par mjeseci u stanu mom, Sonja je zaboravila svoj telefon. Stigao joj je SMS i pogledam ja i vidim od advokatice: “Sonja, ne možemo sada ovo da ostvarimo na ovaj način to oko imovine, ali možemo da idemo na to da ga isprovocirate da vas udari i da nasrne na vas, da bismo ga optužili za porodično nasilje”

rekao je Aca.

(Blic \ Udarni.net)