Poznata srpska pjevačica o životnoj drami: Preživjela tumor i pad sa mosta

, , Comment closed

Poznata pjevačica priča otvoreno o svojoj bolesti. Otkrila je da nikakve simptome nije imala , nego je jednog jutra ustala i odlučila da posjeti ljekara, međutim, tada i nije saznala baš lijepe vijesti. No, pjevačica je svoju bolest shvatila kao upozorenje, a ne kao kaznu

Stanojku Bodirožu poznatu kao Ćana rijetko viđamo u medijima, ali ne zbog toga što to ona ne voli, nego zbog toga što je stalno na tezgama.

Neposredno pred jednomjesečnu turneju po Australiji, Ćana je bila raspoložena da priča o svemu, pa čak i o najtežoj životnoj borbi padu s mosta i tumoru dojke.

Svoje nesreće pjevačica pripisuje sudbini.

“Taj čuveni pad dogodio se 2011. godine u blizini Doboja. Parkirala sam auto malo dalje od kuće, pa sam morala peške da pređem most koji nema ogradu. Kad sam stigla na most, srela sam dve žene koje su me nešto pitale, pa sam se u hodu okrenula da im odgovorim i tako sam nesmotreno došla do ivice i pala s mosta! Polomila sam desnu ruku, tri rebra i skočni zglob leve noge. Dole su potok i rastinje, mogla sam kičmu da slomim, dva meseca sam bila u gipsu, pa još toliko na rehabilitaciji”

kazala je Ćana za Kurir.

 

Samo dvije godine nakon pada, pjevačica je preživjela i tumor.

“Nije bilo nikakvih simptoma, jednostavno sam jedno jutro ustala i pomislila da bi trebalo da idem kod lekara. Kada mi je saopšteno da imam tumor, sebi sam rekla: „Dobro, u životu sam imala mnogo borbi koje sam dobila. Ova je malo teža, ali ću i nju dobiti.“ Tu bolest sam shvatila kao upozorenje, a ne kao kaznu. Bila sam sigurna da ću izaći kao pobednik, nijednog momenta se nisam uplašila”

rekla je Ćana.

Borba sa tumorom trajala je čitavih godin dana, no na svu sreću iz te borbe Ćana je izašla kao pobjednik.

“Skoro celu 2013. sam se borila. Sreća, pa sam na vreme otišla, izbegla sam i hemoterapije i zračenja jer je tumor bio u začetku. Verujte mi, u tom periodu sam imala potrebu da izgledam bolje nego što se osećam. Na kontrole sam odlazila našminkana, sa sve onim drenovima, da pokažem i sebi i drugima da sam dobro. Operaciju sam podnela odlično, ali sam imala problem s bakterijom stafilokokom, koja mi je umalo došla glave, i zbog toga su morali dva puta da me operišu. Suprug je bio u većem strahu od mene. Kad su mi rekli da je dijagnoza loša, on je vozeći kući promašio sve ulice, išao je u kontrasmeru. Morala sam da ga smirujem (smeh). Ja uopšte nisam paničila. Svaka bolest služi da nas poduči, osim ako se ne otkrije prekasno. To sam shvatila, zato sam nakon borbe snimila pesmu „Biće svega, samo neće nas”

kazala je Ćana za Kurir.

Međutim, za vrijeme dok je vodila svoju najvću životnu bitku, pjevačicu su razočarale neke od kolega sa estrade.

“Goca Lazarević, Crni, Jelena Broćić i još njih nekoliko su me stalno zvali da vide kako sam. Mnogi su me i razočarali jer smo bili bliski, a nisu se udostojili ni poruku da mi pošalju mesecima iako su znali da sam bolesna. Neću da ih imenujem, oprostila sam, ali nisam zaboravila, niti ću zaboraviti.”

rekla je Ćana.

(Kurir \ Udarni.net)