Prava BOMBA: Skinula se Ana Sević i pokazala svima svoje zanosno tijelo (FOTO)

, , Comment closed

Pokazala i previše. Poznata supruga folk pjevača i majka djevojčice Lorene još jednom je dokazala da joj na zgodnom tijelu mogu pozavidjeti mnogo mlađe devojke.

Prezgodna Ana Sević je, nakon što je svom suprugu Darku Laziću podarila ćerkicu Lorenu, uspjela da u rekorndnom roku povrati staru kilažu i svoju liniju dovede do savršenstva. 

Ona svoje atribute uglavnom ističe pomoću izazovnih toaleta i scenskih kostima koji su sastavni dio njenog poziva, a sada je riješila da ode korak dalje i svoje fanove na mrežama počasti najprovokativnijom fotografijom do sada.

Majka dvoipogodišnje djevojčice fotografisala se na prelijepoj pješčanoj plaži na Maldivima gdje trenutno boravi sa svojom porodicom, i tom prilikom pokazala zanosnu pozadinu u minijaturnom kupaćem kostimu.

Vrelo Anino izdanje oduševilo je sve korisnikedruštvene mreže “Instagram” koji su joj uputili niz komplimenata na račun fizičkog izgleda, dok se Darko nije oglašavao. Može se reći da je ostao bez teksta, što ne treba da čudi uzme li se u obzir kakav je prizor zatekao na “Instagram” profilu svoje supruge.

 

(Pink/Udarni.net)