Privedena kćerka Bosanca: Uhapšena popularna pjevačica Džidža, evo i zbog čega

, , Comment closed

Kćerka poznatog harmonikaša i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Džidža Stojković, uhapšena je u Njemačkoj.

Pjevačica je nedavno privedena na aerodromu u Minhenu zbog sumnje da švercuje garderobu. Na informativnom razgovoru s policijom provela je dva sata.

Teška svađa

“Službenici su zaustavili Džidžu jer su posumnjali da pokušava da prošvercuje haljine. Bila je u društvu stiliste Vladimira di Krupskog i krenuli su za Srbiju. Njih dvoje su pokušavali da objasne da je Džidža bila na jednomesečnoj turneji i da su u koferima, pored garderobe za svaki dan, i haljine za nastupe. Oni im nisu verovali, pa su ih priveli na razgovor”

,rekao je izvor i na to dodao:

“Tražili su im potvrdu o stvarima jer su bili ubeđeni da se radi o švercu. Došlo je do rasprave, i Džidža i Vladimir su ubeđivali inspektore da nisu kriminalci i da lako mogu proveriti u Srbiji čime se ona bavi. Objašnjavali su da je Stojkovićeva ponela stvari samo za dve nedelje, a kako je produžila boravak u Nemačkoj, njen stilista joj je naknadno doneo još haljina. Na kraju su Bosančevu ćerku izvukle etikete na haljinama, na kojima je ispisano ime njenog stiliste. Imala je sreću da prođe i bez novčane kazne”,

,završava izvor blizak zvijezdi “Granda”.

Nesporazum

Evo šta je na sve to rekla Džidža:

“Došlo je do nesporazuma. Desilo se i ne ponovilo se. Moj drug je sve to rešio, inače bih ja sad bila iza rešetaka”, kazala je pjevačica.

 

(Kurir/Udarni.net)