U javnost procurilo ljubavno pismo: Cecin sin Veljko iskoristio Lunu Đogani

, , Comment closed

Estrada ne prestaje da se trese…

Procurilo ljubavno pismo sina popularne pjevačice Svetlane Cece Ražnatović u kojem je iskoristio rijaliti zvijezdu.

Poznato je da je prije njega bila u vezi sa nekolicinom poznatih momaka. Iako nikada nije previše voljela da komentariše bivše momke, jednom prilikom iskreno je rekla da joj je prva velika ljubav bio Cecin sin, Veljko Ražnatović.

Luna Đogani trenutno je u vezi sa još uvijek zakonski oženjenim Slobom Radanovićem.

Njih dvoje su bili zajedno u najranijoj mladosti, a sada “Svet” prenosi tajno ljubavno pismo koje mu je napisala 2011. godine:

“Ovo je priča o jednoj ljubavi koja je počela davno, ali uvek se loše završi i onda opet kreće ponovo. Nadam se da će jednom početi i da se nikad više neće završiti, ali će trajati večno. Nije lako blistati okolo sa lažnim osmehom, a sama u noćima plakati zbog svega”, ovim je počela svoje pismo Luna.

“Plakati u WC-u kad neko spomene nešto vama bitno, a onda brisati suze i nastavljati sa normalnim životom. Kako zaboraviti ona jutra kada te je budio porukama, a one noći koje ste proveli budni? I gde utopiti svu tugu? ja svoju utapam u rečima. Tvoj lik mi se pojavljuje u snu. Osećam te pod kožom, kao da mi tečeš kroz vene. Međutim, ubrzo shvatim da sam u stvari naivna devojka koju si lagao. Verovala sam ti, jer sam bila zaljubljena, a ti si to vešto iskoristio.”

“Sada se plašim pomisli da me je izdala osoba koju sam volela više od svega, kojoj sam se divila, a tako si me razočarao. Za tebe sam bila samo broj. Zaljubljeni su uvek patili, bili ostavljeni, prevareni. Zašto to ne mogu da zaboravim? Proganja me misao da te druga ljubi. Zauvek ću te pamtiti kao savršenu osobu, jer si takav u mojim snovima, anđele”, napisala je Luna te godine, a odmah iznad ostavila video sa fotografijama koje su nastale tokom Veljkovog i njenog druženja.

 

 

(Blic/Udarni.net)