Procurilo u javnost: Marjanovići napali direktora “Grand” produkcije Sašu Popovića

, , Comment closed

Nevjerovatna dešavanja nakon ubistva popularne pjevačice Jelene Marjanović…

Nakon više od godinu dana od ubitva popularne pjevačice Jelene Marjanović, svekar Vladimir Marjanović napao je direktora “Grand” produkcije Sašu Popovića.

Zoranov otac proziva “Grand” zbog obećanih para, vrijeđa Krsmanoviće i flertuje online.

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pjevačice, bez pardona je ispljuvao direktora “Grand produkcije” Sašu Popovića u porukama koje je razmenjivao u grupi za Zoranovu podršku, govoreći da im je Popović obećao pare od prodaje Jecinog CD-a, pa ih zaboravio!

Rada Matić iz Beča za list “Alo!” otkriva da je riječ o porukama koje je Vladimir razmjenjivao sa Dušicom iz Bora, koju još nije sreo, ali se toliko zbližio sa njom, da joj otkriva sve što mu je na duši!

Plavuša hoće sudar na mjestu zločina!

Rada Matić kaže da je Dušica, koja Jeleninom svekru tepa “repić moj”, poslije boravka na groblju otvoreno predložila Vladimiru da se sretnu kod spomen-ploče na nasipu, baš na mjestu na kojem je nađen Jelenino tijelo.

“Ja sam vrlo emotivna. Volela bih da odem i do one ploče, tamo na nasipu, i da se upoznamo, čisto prijateljski – napisala je Dušica svekru ubijene pevačice. Rada trvdi da Dušica koristi mrtvu ženu da mu se približi! – Poziva ga na sastanak na grobu, od tolikog Beograda. Užas! Ne daju joj mira ni u grobu”, ogorčeno kaže Rada Matić.

Vladimir se u toj prepisci čudi što im Saša Popović ne daje davno obećane pare od prodaje CD-a sa Jeleninim pjesmama!

Saša Popović je u jednoj emisiji, poslije Jeleninog ubistva, rekao da će napraviti CD sa Jeleninim pjesmama i da će pare od prodaje dati Marjanovićima, a on se sada sjetio toga i osuo paljbu po Popoviću.

“Grand je obećao Jecin DVD i audio, ali je potpuno zaboravio na nju, jer to, izgleda, neko želi… To neće moći! Ko je Saleta zaplašio da ne ispuni obećanje dato pred celim auditorijumom?” naveo je svekar, a potom bez ustručavanja počeo da kritikuje porodicu Krsmanović.

“Oni su loši ljudi. Onaj soj koji treba izbegavati. Jeca je bila najvrednija među njima. Volela je samo strica iz te sorte, jer u sebi nije imala tu pokvarenost. Oni su sve učinili da sruše porodicu koju Jana jedino ima. Nisu oni prijatelji Jecine porodice! Naprotiv, koristili su novine da nam nanesu što veće zlo, a to zlo je u njima. Nismo sa njima u komunikaciji, Zoka ih je blokirala. Izbacite ih jer je to jedini način da ne remete podršku”, napisao je Vladimir, poslije čega je iz grupe za podršku Zorana Marjanovića dobio potvrdu da je Teodora Krsmanović izbačena.

Vladimir Marjanović je poslije aktiviranja u grupi za podršku naprečac postao opsesija mnogih žena.

 

 

(Alo/Udarni.net)