Prolazi kroz pakao: Popularni pjevač Aco Pejović završio u policiji

, , Comment closed

Popularni domaći pjevač Aco Pejović je priveden…

Popularnom pjevaču Aci Pejoviću je nastao pakao u životu jer je neko pod njegovim imenom opljačkao četiri žene. Kad je za to saznao, pjevač je slučaj prijavio nadležnim organima.

“Agonija traje već više od pola godine. Pejović je jako uznemiren jer neko koristi njegovo ime da bi na prevaru uzimao pare. On sumnja da iza svega stoji neko iz njegovog okruženja jer zna mnogo stvari o njemu i to koristi. Ta osoba preko mesendžera na Fejsbuku zavodi žene i, kad vidi da su se zaljubile, izvlači im pare. Jednoj je uzeo 500 eura, drugoj oko 3.000, a za ostale dvije Pejović ne zna. Ko zna koliko ih uopšte ima, on je saznao za ove četiri”, kaže naš izvor blizak Pejoviću.

Aco je, i pored toga što je obavijestio policiju, počeo i sam da se raspituje i otkrio da je jedna žena iz Lazarevca, druga iz Crne Gore, treća Rumunka iz Beča, dok za četvrtu još uvijek nije saznao gdje živi.

“Te žene misle da ih je Pejović prevario. Ta osoba im je pričala kako se razvodi od supruge Biljane i da mu je ona uzela sve pare, pa da mu zbog toga trebaju. Ne znam kako su pale na priču kada se dobro zna da je Aco jedan od najplaćenijih pjevača i da svakog vikenda ima nastupe. Ali očigledno ih je on zaveo, pa su povjerovale u njegovu priču. Skidao je slike sa njegovog Instagrama i slao im da bi ih uvjerio da je to on. Jedna je bila i na njegovom nastupu, slikali su se dok je bio na bini” nastavlja dobro upućeni izvor i dodaje:

“Aco neće da dozvoli da se neko poigrava njegovim imenom i s njegovom porodicom”, završava naš izvor.

Menadžer Ace Pejovića obratio se njegovim fanovima saopštenjem:

“Dragi svi, pišemo vam u želji da niko od vernih fanova Ace Pejovića ne dođe u potencijalno neprijatnu situaciju. Određena grupa ljudi otvara lažne profile na Fejsbuki i razmjenjuje poruke sa ljudima u ime Ace Pejovića. Bilo je i pokušaja prevare po raznim osnovama. Molimo vas, imajte u vidu da je ovo jedini zvanični kanal komunikacije Ace Pejovića na Fejsbuku i da njega uređuje njegov marketing tim. On ima Instagram profil koji lično uređuje”

Pozvali smo Acu, koji je potvrdio da prolazi kroz pakao i poručio da će održati konferenciju gdje će ispričati sve o ovoj agoniji.

 

 

 

(Ekskluziva/Udarni.net)