Pjevač Vlado Georgiev pronađen u besvjesnom stanju sa ukočenom vilicom

, , Comment closed

Popularni pjevač pronađen u besvjesnom stanju…

Vlado Georgiev hitno je primljen u Urgentni centar nakon što ga je nevjenčana supruga Milica pronašla na podu u besvjesnom stanju.

Popularni pjevač je dramu doživio 7. maja, a u bolnicu ga je Hitna pomoć dovezla u 22.50 sati. Njemu je iznenada pozlilo u porodičnom domu, a njegova žena pozvala je ljekare.

“Ekipa je na pevačevu kućnu adresu stigla pet minuta posle poziva. Zatekli su ga na podu. Bio je bez svesti, iscrpljen i bled. Vilica mu je bila ukočena, a iz modrih usana curila mu je voda. Medicinski radnici su mu odmah izmerili puls i prevezli ga u Urgentni centar. Pri dolasku u bolnicu, pevačeva izabranica je zamolila da mu se stavi marama preko lica kako ga neko ne bi uslikao”, govori izvor blizak pjevaču za list “Kurir”

Izvor dodaje da je u Urgentni primljen kao hitan slučaj.

“Odmah ga je pregledao internista, a zatim i neurolog. Bio je u veoma lošem stanju. Medicinska sestra mu je dala infuziju i izmerila puls. Nakon sat i po vremena pevač je došao sebi. Njegova supruga je sve vreme bila uz njega. Brisala je suze sa lica i videlo se da se uplašila za njegov život. Iako joj nije bilo svejedno, ona nije pravila dramu, nego ga je masirala po rukama. Osmehnula se tek kad je Vlado progovorio”, kaže izvor.

Izvor koji je dobro upućen tvrdi da je Georgiev napustio Urgentni centar na svoju odgovornost.

“S obzirom na to da je pevač bio u veoma teškom stanju, lekari su želeli da ga zadrže u bolnici i da mu urade detaljne analize. Međutim, kada je čuo da treba da bude hospitalizovan, on je insistirao da na svoju odgovornost napusti bolnicu. I Milica ga je molila da posluša lekare, ali on nije hteo. Na svoju odgovornost potpisao je papire i sa ženom napustio Klinički centar”, ovim je završio izvor.

 

 

 

(Kurir/Udarni.net)