Nevjerovatno: Pronađen SEF direktora “Grand” produkcije Saše Popovića

, , Comment closed

Novi detalji pljačke koja je potresla srpsku estradu…

Nedavno je opljačkana kuća direktora “Granda” Saše Popovića, smeštena u luksuznom dijelu grada, a iz nje je ukraden sef i porodični satovi.

Saši su komšije Lepa Brena i Dragan Kojić Keba, a odmah iza njihovih luksuznih domova nalazi se ogroman fudbalski teren. Jedan Sašin komšija kaže da je policija na pragu otkrića ko je opljačkao njegovog poznatog susjeda.

“Saša se ne kreće po komšiluku, ali često šeta po ovom igralištu jer mu je odmah iza kuće. Tu ga često sretnem, Keba mu je blizu pa šetaju i trče zajedno. Baš pre neko veče sam tu video četiri policajca koja su pričala sa Suzanom. Otišli su do ćoška igrališta i gledali, nešto su našli. Mislim da je reč o sefu, da je tu bio bačen deo obijenog sefa Saše Popovića. Prvo su stigla dva policajca, a onda su došla još dva i pozvala Suzanu “otkriva Sašin komšija za “Blic”, koji je želeo da ostane anoniman, zarad dobrih odnosa sa Popovićem i nastavlja: 

“Mislimo da je to uradio neko od Popovićevih ljudi. Pred kućom je portir, tu su i rampa i kamere, kako neko da uđe, a da ništa nije odvaljeno?! Ovo nije mogao biti bilo ko, garantujem.”

Očigledno je da je obijanje Sašine kuće unijelo nemir kod većine stanovnika ovo prestižnog kvarta.

“I mene su pre tri godine opljačkali, a stanujem odmah u blizini. Ovo je nekad bio bezbedan kraj, nijedna od kuća poznatih nije tu bila, nekako je odjednom sve niklo. I eto, sad smo meta. Izađem na pola sata, pa gledam da se vratim kući, brinem se”, poručio je stariji gospodin koji živi tik do čelnika “Granda”. 

Iako na televiziji djeluje kao čovjek iz naroda, Saša ipak živi povučeno. Komšije kažu da ga ne viđaju često.

2Čak ni ćerku Aleksandru ne viđam. Njih stalno odvoze i dovoze vozači, a nešto se i ne druže sa nama koji stanujemo u naselju. Verovatno ne želi, ipak je on poznat, takve su javne ličnosti “, kaže jedna starija gospođa.

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)