Propala i izmorena napustila svoj dom: Izgled Nataše Bekvalac mnoge šokirao (FOTO)

, , Comment closed

Drama u životu popularne pjevačice Nataše Bekvalac…

Popularna i jedna od najljepših domaćih pjevačica definitivno Nataša Bekvalac juče je popodne napustila svoj dom na Dedinju i u pratnji advokata i sestre kolima se uputila u nepoznatom pravcu.

Prije toga Kristina Bekvalac je uslikana ispred kuće sa kćerkom. Takođe, Luka Lazukić je prije toga poslao prijatelja da mu pokupi motor.

 

“Nisu dočekali ni godinu dana da budu u braku, što je Nati zaista veliki životni poraz. Ona je dala celu sebe za taj brak, ali očigledno da je Lazukić više voleo provod i zabavu sa drugim ženama. Nataša će se u toku današnjeg dana sastati s advokatom, kako bi donela konačnu odluku. Najverovatnije će tražiti potpuno starateljstvo nad ćerkom Katjom, jer ne želi da dete odrasta pored oca koji lako može da postane nasilan”, rekao je izvor blizak bračnom paru.

Luka Lazukić je optužen da je pretukao Natašu Bekvalac, a do sukoba je došlo nakon svađe u stanu na Dedinju. Poslije nasilja koje je izvršio nad Bekvalčevom, policija je Lazukića pronašla u stanu njegovih roditelja, nakon čega je odveden na saslušanje gdje je proveo pet sati.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)