Prva ispovijest Jelene Karleuše: Otvorila dušu i otkrila sve o Saši Popoviću (FOTO)

, , Comment closed

Popularna pjevačica i velika zvijezda Jelena Karleuša odlučila je da otvori dušu i sve prizna…

Pjevačica Jelena Karleuša otkriva da joj je muzičko takmičenje “Zvezde Granda” mnogo toga donijelo ali isto tako na sva usta hvali Sašu Popovića koji joj je pomogao kad su joj sva vrata bila zatvorena.

“Kada sam doživljala medijski embargo jedini mi je Saša Popović pružio ruku i stao uz mene, to mi mnogo znači jer je vjerovao u mene. Dvije godine sam radila za Grand punim srcem i nikad nisam tražila nijedan dinar. Cijenila sam naše prijateljstvo a on je lavovski stao iza mene. Hvala mu što smo zajedno napravili najgledaniji šou svih vremena. Zgazili smo sve konkurencije, gdje su također sjedile velike zvijezde”, kaže Jelena.

Međutim što se tiče svađa i prepirki tokom snimanja Jelena tvrdi da ništa nije namješteno i neiskreno, i podvlači da je sa kolegama u sjajnim odnosima:

“Kad god se posvađam sa nekim, a uvijek je to sa Viki ili Bosancem, kad padnu teške riječi, i ne samo u emisiji, nego i u životu, ja se brzo pokajem, ali takva sam. Lav, brzo planem, ali me brzo i prođe. Sa Viki sam apsolutno dobra, umije da me mnogo nervira ali je ona mnogo dobar čovjek.”

 

(Senzacija/Udarni.net)