Prvi nastup Seke Aleksić nakon smrti oca: Evo šta je uradila da bi izdržala (FOTO)

, , Comment closed

Popularna folk pjevačica Seka Aleksić je u jednom beogradskom klubu napravila odličnu atmosferu, ali joj se na licu vidjela tuga, jer je za Božić iznenada ostala bez oca.

Popularna pjevačica je u klub stigla sa suprugom Veljkom, bila je obučena u crnu trenerku, da bi se za nastup presvukla u jednostavnu crnu haljinu i dugačke srebrne čizme.

Publiku je pozdravila i izazvala ogromno oduševljenje i do kraja nastupa održala je odličnu atmosferu. Ipak, nije moglo da ostane neprimijećeno da je Seka u nekoliko navrata bila na ivici suza. Kao veliki profesionalac, usepjela je da izvede nastup do kraja a da ne zaplače. Iz publike je bodrio suprug Veljko, a Seka je sve vrijeme gledala u svog muža, takoreći cijele večeri, jer joj nije bilo lako.

“Njen posao je takav, ona se daje publici cela, publika od nje očekuje pesmu i dobar provod. Ona je veliki profesionalac i nije joj palo na pamet da na nastup dođe neraspoložena ili da ga otkazuje. Takav je život, takva je profesija. Stegla je srce i pevala. Seka i u pesmi nalazi način da oboluje gubitak. Ona se pesmom leči od tuge, a njena publika su njeni najverniji prijatelji” rekao je za “Blic” izvor blizak pjevačici.

“Seka je tokom večeri nizala hitove, pevala sa publikom i pokazala koliko voli svoj posao, koliko u njemu uživa. Ona je veliki borac i bez obzira na to što je tako iznenada izgubila oca, ona ide napred”, ovim je završio izvor.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)