Razvode se Lepa Brena i Boba Živojinović: Evo šta je potvrdilo sve…

, , Comment closed

U proteklih nekoliko dana žuta štampa uveliko piše o problemima porodice Živojinović. No, posljednja vijest koja se pojavila na naslovnicama tabloida a koja je šokirala javnost, bila je vijest o razvodu nakon 26 godina zajedničkog braka.

Najveća jugoslovenska zvijezda, popularna pjevačica Lepa Brena na veoma mudar način je ćutala na ovu temu, no današnjim statusom je šokirala javnost.

Pitanje razvoda legendarnog tenisera i slavne pjevačice je pitanje kojim se žuta štampa bavi već duže vrijeme. Nedavno su se mediji raspisali o stalnim svašama Živojinovića, ali sve se svodilo na kuloarske priče.

Međutim, u posljednjih nekoliko dana, više nego ikada, mediji pišu da je Brenin i Bobin brak na kimavim nogama te da se definitivno razvode.

Ovaj dugogodišnji bračni par ćuti na ovu temu, i nisu se oglašavali po tom pitanju, ali je današnja objava Lepe Brene podgrijala ranije glasine.

Uz status “Promeneee”, pjevačica je postavila fotografiju sa stihom svog hita “Carica”, gdje između ostalog, stoji: “Ko je kriv što nisi umeo da budeš car”.

“Ova carica noćas menja sve
drugog pustiću u svoje odaje ovoj 
carici srce nije stvar
tebi ko je kriv što nisi 
umeo da budeš car”,

piše u opisu Brenine fotografije, a Brenine riječi: “Promeneee” samo su još više podgrijale priče o njihovom razvodu.

No, koliko u svemu tome ima istine, i šta je knkretno Brena htjela reći sa ovim statusom vrijeme će pokazati.

 

(Ekskluziva \ Udarni.net)