Razvode se Severina i Igor ?!

, , Comment closed

U maju 2015. godine jedna od najvećih zvijezda regiona Severina Vučković priznala je da je srećno zaljubljena i da se zabavlja sa sinm folk pjevača Dragana Kojića Kebe, Igorom Kojićem, toj ljubavi je malo ko predviđao sjajnu budućnost.

Njihova veza osuđena je na propast od strane mnogih, prije svega zbog razlike u godinama.

No sada i prema astrološkim analizama, otkriveno je da Severinu Kojić i ne čeka baš svijetla budućnost, kazao je astrolog Ivica Marinović, koji pri tome upozorava da će Severinin pad krenuti od ljubavnih problema i da idila sa Igorom Kojićem neće dugo potrajati.

“Severina Vučković zbog ljubavi se podizala iz pepela kao nova i preporođena žena već nekoliko puta, ali krajem godine očekuje je ljubavni pad i počinju problemi i psihička maltretiranja. Ona se drži dalje od problematičnih tema i situacija radi duševnog mira, ali krajem novembra savladaće je strahovi od emocionalnog odbacivanja. Psihički će mnogo patiti, što će znati njeni najbliži, ali neće joj pomoći jer je neće shvatati previše ozbiljno. Neće ona to dugo trpeti i, po položaju zvezda, njen brak će biti veoma ugrožen polovinom sledeće godine pa nadalje.

Kupiće novi dom i početkom godine završiti sudski proces koji vuče već duži period, ali ne u svoju korist. Ona sebi nameće pritisak da ostane na vrhu, ali isto tako izbegava lekcije života, zbog čega mora da ponavlja iste situacije svakih nekoliko godina.

Ona mora da pazi da ne padne u tuđe ruke jer će je to dovesti do gubitka moći, gubitka snage, a potom i samouništenja. Postoji mogućnost da zbog te osobe skroz napusti estradu i da joj najveća ambicija ostane neostvarena, a 2019. godina biće najteža po pitanju fizičkog zdravlja. Tada joj prete najveće opasnosti, od preloma kostiju, problema sa glavom i vilicom do saobraćajnih nesreća.”

No, da li je to zaista tako, i da li će ovaj mladi i zasad zaljubljeni par sačuvati svoj brak i svoju zaljubljenost preostaje nam da vidimo.

(Svet \ Udarni.net)