Iznenadio sve: Darko Lazić ima novu djevojku, a tek kad čujete ko je (FOTO)

, , Comment closed

Čini se da je folker Darko Lazić konačno spreman za novu ljubav, nakon što je doživio bračni brodolom a koleginicom Anom Sević.

Naime, kako list “Alo!” saznaje, Darko već nekoliko nedelja uživa u romansi sa zgodnom koleginicom iz Hrvatske Oliverom Matijević, sa kojom se upoznao na jednom nastupu. Međutim, iako je Olivera nekoliko puta posjetila Lazića u srpskoj prijestonici, golupčići još nisu spremni da ozvaniče romansu, jer nisu definisali svoj odnos, saznaje “Alo!”.

Darko Lazić fura telefon sa cirkonima!

“Darko i Olivera su se sreli na jednoj privatnoj proslavi na kojoj su oboje pevali. Odmah su sevnule varnice – Darku se Olivera dopala na prvi pogled, međutim, ni te večeri, ali ni narednih dana, ništa više se nije dogodilo između njih. Razmenili su brojeve telefona i nakon nekoliko dana počeli su da se dopisuju”, kaže izvor za “Alo!” koji je dobro upućen u ovu priču.

“Darko je tih dana prolazio kroz turbulentni životni period, zbog razvoda od Ane, ali i zbog navodnog skandala sa belim prahom, i bilo mu je neophodno da priča sa nekim ko će mu skrenuti misli sa svih negativnih stvari koje su ga u istom trenutku pogodile. U Oliveri je upravo našao dobrog sagovornika i osobu koja ume da sasluša i uteši drugog. Ali, najvažnije od svega, u njoj je najpre našao dobrog prijatelja, koji mu svakim razgovorom popravi raspoloženje”, kaže naš izvor i otkriva da je zgodna Zadarka nekoliko puta posjetila Lazića u Beogradu. 

“Prvi put je došla kada je Darko nastupao na otvaranju jednog prestoničkog kluba i bila je u društvu njegovih prijatelja. Pre nastupa celo društvo otišlo je na večeru u popularni beogradski restoran a tamo su i nastale njihove zajedničke fotografije. Međutim, narednog puta otišli su sami na večeru, a tada je i pao prvi poljubac između njih. Međutim, sve se na tome završilo, jer je Olivera već sutradan morala da se vrati u Hrvatsku”, kaže naš izvor i dodaje da Lazić ne krije da gaji simpatije prema zgodnoj koleginici.

“Njegovi prijatelji upućeni su u ovu priču, jer je Darko oduvek bio iskren momak, koji ne ume da sakrije lepe stvari. Činjenica je gaji simpatije prema Oliveri i da mu ih ona uzvraća, ali da li će njihova veza postati ozbiljna, ostaje nam da vidimo”, kaže naš izvor za kraj.

Inače, Darkova nova izabranica je također pjevačica s adresom u Zadru, a do sada je snimila singlove “Muški gad” i “Šta ćeš sa njom”.

 

 

 

(Alo/Udarni.net)