Šako Polumenta konačno pokazao kako izgleda njegova supruga Vesna (FOTO)

, , Comment closed

Jedan od velikih muzičkih umjetnika, popularni pjevač Šako Polumenta dugo traje na našoj muzičkoj sceni i ako za sebe ima razno razna medijska pisanja prava istina je da je pjevač apsolutno u cjelosti posvećen svojoj porodici.

Teško je danas reći za nekoga da je tako privržen svojoj obitelji kao što je Šako. On je skoro trideset godina u srećnom braku sa Vesnom Polumenta sa kojom ima troje dece.

Međutim kao i u svakom braku, naručito ako ste pjevač, desi se mnogo uspona i padova, ali je Vesna ostala žena iz sjenke koja je pružala najveću podršku popularnom pjevaču i trudila se da zanemari sve medijske natpise posebno zbog njihove djece. Kako oboje priznaju djeca su ima najveće blago u životu i njih ništa ne može zamijeniti.

Pjevač ne krije mnogo i naručito zna da istakne kako je supruga njegov najveći oslonac i najbolji prijatelj u svemu, jer da nije tako on mnogo toga ne bi postigao u karijeri, dok je provodio sedmice daleko od kuće bio je siguran da supruga Vesna brine o svemu.

Iako se Vesna dobro čuva od medija, izgleda da njen suprug voli da sa svojim fanovima podijeli i neke drage momente koje provodi sa svojom porodicom, pa je tako i njena slika osvanula na društvenim mrežama.

 

 

(Svet/Udarni.net)