Samo sedmicu nakon sahrane: Porodicu Ljubiše Samardžića zadesio novi šok

, , Comment closed

Samo sedam dana nakon sahrane velike jugoslovenske filmografije Ljubiše Samardžića, njegovu je porodicu zadesio veliki šok.

Porodica Ljubiše Samardžića se nije od njega ni “oprostila” a već su na pomolu novi problemi. Za sad nepoznati lopovi opljačkali su stan ovog slavnog glumca.

Kako izvještavaju srbijanski mediji, provalnici su ukrali veću svotu novca i nakita, a između ostalog  i Samardžićev zlatni roleks.

Pljačka se dogodila 22. septembra, usred bijela dana. Vjeruje se da je stan bio tipovan i da su lopovi dobro znali čije stvari odnose.

“Nepoznate osobe su oko 14 sati upale u stan poznatog glumca na Voždovcu. Popeli su se na terasu, razvalili vrata i ušli unutra dok u njemu nije bilo nikoga. Razbojnik je to iskoristio i tom prilikom ukrao više od 6.000 eura u različitim valutama i veću količinu zlatnog nakita” kaže izvor iz istrage, prenosi “Telegraf”.

Inspektori su po dolasku na teren obavili uviđaj i uzeli sve tragove i otiske iz stana.Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem i intenzivno traga za nepoznatim razbojnikom.

Ljubiša Samardžić umro je 8. septembra u Beogradu, u 81. godini, od posljedica duge i teške bolesti.

 

 

(RadioSarajevo/Udarni.net)